torsdag 23. juli 2009

DAGENS TRENING. (Sykkel)


Fremdeles ingen løping. Fremdeles vondt. Paranoiaen har begynt å spre seg å tanken på å starte på nytt er deprimerende. Løping etter en et par ukers pause er slitsomt og det at jeg ikke vet hvor lenge dette skal pågå gjør ikke saken bedre.

Det ble altså sykling istedet. 25,5km med et kvarters butikkpause etter ca 16km. Slapp unna regnet (bank i bordet) men det blåste ganske kraftig rundt halveis.

Fin og rolig tur som jeg likevel kjente godt i stive ben.
All respekt til Nordkappsyklerne som tar 7 x denne distanse hver dag.


Streken rundt 16km er når jeg var inne på bibloteket.

Gjennomsnittspuls 118 (trukket ned av bib. besøket - tror 120-40 er mer riktig).
Maxpuls 171.


Vi fikk også feriebesøk idag. De ligger nå i telt i hagen etter å ha sprunget rundt etter kattekos mesteparten av dagen.


Allergikere som de er blir det spennende å se hvordan de blir imorgen. Dobbeldose zyrtec er inntatt. Det fossregner og forhåpentligvis holder presenningen over teltet :-). Jeg har snikfotografert i nattens mulmende mørke.


6 kommentarer:

 1. Dette så spennende ut, håper allergikerne tåler kattekos og div. Synd at det regner. Er på jobb, kl er bare 7. Følger med hu på H.P. leiren. Spennende saker. Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Jenta med kutte og kosteskaft er hentet og feriebesøk dro uten varige men (krysser fingrene). Det regner fremdeles og alt er igjen stille og rolig.
  Håper besøket kommer igjen på tilbaketuren.

  SvarSlett
 3. Hei.

  Hva skade sliter du med nå?

  Jeg har selv "bare" løpt i 18 mnd og har sliti mye med skader selv siden jeg omtrent gikk fra 0km til over 200km i mnd. Hofte, bekken, legg, knær, beinhinnebetennelse osv..

  Jeg vet hvor ekkelt det er når skaden holder en tilbake, jeg hadde beinhinnebetennelse i over 2 mnd i fjor sommer.

  Nå bruker jeg mye gladpack/tigerbalsam på småting som murrer, og synes det hjelper ganske bra.

  Sykkel er bra greie når du er for dårlig til å løpe.

  Lykke til.

  mvh
  Espen

  SvarSlett
 4. Hei Hei.

  Tror det er som et kinderegg - 3 i en. Innside ankel (noe jeg slet med i november), hofta + utsiden av kneet og inn i leggen. Har en mistanke om at hofta og kneet er tractus-linked så jeg tøyer som en gal. Kjennes ut som om sena rundt kneet både opp i låret og ned i leggen rett og slett er for stram.

  (Befriende med noen som vil ha skade-detaljer :-))

  Hadde forresten selv en mulig beinhinnebetennelse mars i fjor og brukte da mye tigerbalsam med strømper (eller neoleggvarmer) men skal sannelig pakke på litt gladpack for å se om det hjelper - ihvertfall på deler av foten.

  Godt bloggarbeid forresten (spesielt maratoninnlegget) - og imponerende framgang på 18mnd - krysser fingrene for at jeg følger samme løypa!!

  SvarSlett
 5. Tigerbalsam & gladpack er konge. Jeg sover også med det hvis det er ille. Har hatt litt antydning til beinhinne problemer/murring siste ukene men har også trent veldig mye.

  Tok treningsfri i går + kjørte gladpack/tigerbalsam og kjente ingenting etter 30km i dag.

  Selvsagt vil ikke tigerbalsam hjelpe mot alt, mulig det bare er placebo også for hva jeg .. Men det funker.

  Kne hadde jeg mye problemer med hvis jeg løp mer enn 14-15 km.. Jeg ble stiv i kroppen. Så fikk jeg tips om å ta magnesium tilskudd (det er det mineralet hvor menn oftest har mangel på) og etter det ble alt mye bedre så tar det daglig nå.

  Lykke til med skadene.
  Som regel har jeg komemt STERKERE tilbake etter skader, så ikke tenkt på at du taper tid ved å være ute.. Suverent med sykkel, jeg og syklet en del når jeg hadde beinhinnebetennelse i fjor.

  SvarSlett
 6. Takk for oppmuntrende ord.

  Magnesium og omega3 blir inntatt daglig - heldigvis - ting kunne kanskje vært værre.

  Kommer til å følge rådet og legge meg med tigerbalsam og gladpack i kveld så får vi se imorgen.

  SvarSlett