tirsdag 21. juni 2011

DAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittstid - 6,04/km, temp 18+
Gjennomsnittspuls/Max - 157/170

Bildet er fra igår, da jeg var på jogge/gåtur med 3k, og ja det er helt logisk, at 2 personer på joggetur, trenger 3 is. DUH, det sier seg jo selv.


Dagens Totalt 8,28km.
Lysløypa. Nok en 6/km tur, men det er lov på de under 10, bare jeg subber 6.30 på langturene. Idag kunne farten like gjerne vært 5/km, for det var varmt, tungt og vondt. Leggene var tilbake til gamle triks, sannsynligvis lite fornøyd med 2 dager på rad.
Jeg tøyde under tissepausen og da teller det ikke
- så lenge man tøyer mens man tisser, ingen sak.

Gulrota var sjokoladetur på Kiwi, etter forrige uke da sjokkis stort sett var det eneste jeg spiste, har jeg vært avholdende. Stressende abstinens, men nå, etter både nidarposen og pizzaen er spist opp, og det atter flyter hvitt og raffinert i mine årer - kan jeg slappe av.
Tror jeg er kurert for noen dager.

2xu leggisene var på, men magien var borte.

Highscore
Hadde igjen med kamera uten å ta et eneste bilde. Istedet en tabell, kun for de aller mest interesserte, de som kjeder seg på ferie og er lidenskapelig opptatt av grafer og statistikk. Highscore, min favoritt plugin fra Sportstracks. Her kan du se dine raskeste tider, uansett hvor i løpet/turen det er.

Basert på alle min uteturer fom jan09 - til idag.

Sentrumsløpet 2010 er sterkt representert da jeg sprang som et uvær fra 5km og inn. Lørdagens Iformløp ga meg ny bestetid på 3km (15.52). Overse at de fleste av disse tidene er satt i nedoverbakker, men legg merke til at alt skjer mot slutten av turene, gjerne på overtid, som 56 tiden på 10km, satt fra 0,225 - 10,225 i Sentrumsløpet 2010.
- ja jeg sa det var for spesielt interesserte.

Igår, mandag
Totalt 8.04km (jogg/gå)
I min lidenskapelige quest til å få alle til å gjøre som meg, har jeg nå endelig overtalt 3k til å ta fatt på GreteW programmet. En gang prøvde jeg å bestikke 5k med 20kr pr.tur, uten suksess, så langt er 3k, gratis. Han hoppet igår inn på uke5. 33min jogg/gå, selve joggebiten var 22min.

Fremdeles blid og kun 300m fra isbutikken.

Jeg trodde dette skulle bli lett restitusonjogg for meg, men hadde idiotisk undervurdert hvor naturlig spreke 12åringer er. Etter programmet var ferdig, gikk vi de siste 4km til Eidsvoll, til biblioteket. Der vi veltet oss i kakao, lefser og fruktkompott.
Hele turen tok ca 1,5t.
Holder han ut i 2 uker blir det nye joggesko.

Noe nytt? - ingen verdens ting
, men veldig hyggelig med kjappbesøk av ferierende danmarksfarere
, håper dere fant fram til ferja.

5 kommentarer:

 1. Duh, slutt å tøys a`! Du glefset,sluffset og jaffset i deg alle 3 isene vel? ;)
  Så gode btw.

  Tøye mens man urinerer(?),- hvilken prestasjon! haha

  SvarSlett
 2. Dette er litt malapropos innlegget ditt, men ikke helt, for noen har googlet "stafett" og havnet på bloggen min. Hva skal man si til det?!

  Heldigvis hadde en annen googlet "miniatyrflasker" og havnet hos meg, så da kan man kanskje si at balansen er intakt...?

  Nyt karbohydratene;-)

  SvarSlett
 3. Sporty: Det kalles effektivt dobbel bedrag.
  ( - nei jeg har ikke vondt i foten og nei jeg urinerer not, bare strekker litt på meg - )

  Line: Det var det jeg sa, trimmen sniker seg inn. Gordimer derimot, er snart på vei ut. Jeg blir så sabla trøtt, og har ei Saul Bellow bok som frister mye mer.

  SvarSlett
 4. Ha ha, når du kan tisse og tøye samtidig, da er du virkelig god til begge deler! Respect!

  - åh jeg gleder meg til jeg kan jogge med ungene :-)
  (det vil de selvfølgelig)

  SvarSlett
 5. hehe, Astrid, jeg er veldig god til å tisse -)

  Det er klart ungene vil jogge, du har jo allerede tidlig begynt herdingen, men barneløp og gummistøvler, så når dine vokser til, slipper du sikkert å ringle med kronestykkene for å få barna med ut.

  SvarSlett