søndag 22. mai 2011

GÅRSDAGENS TRENING (11km)

Ok, så får jeg aldri nok av Captain Jack, men det at jeg lojalt møter opp med hele familien på hver film og sannsynligvis kjøper et par t-skjorter og et putevar, betyr ikke at jeg støtter evighetsproduksjon av Pirates.
De burde sluttet etter 3 selv om jeg nyter fortsettelsen.


Gårsdagens Trening.
Mølle Totalt 11km.
Det er unntakstilstander og feriemodus. Jeg rømte til gymmen mens 8k klippet gress. Etterpå ble det kino, sushi og så mye godis coop posen tar, så mye pizza magen rommer - og restene i morgen. Dette har nå pågått i 3 dager og minigrammet jeg skrøt av å ha slanket bort er tilbake og fortriplet. Det var DUNK, DUNK på mølle - men elefantløpinga til tross
- det var nabomølla, med en helt normalt utseende intervallmann som ristet. Fysisk ristet, slik at håndtak dirret og tv-skjermen viste gamledagersnø. Jeg lo inni, med greide da å presse fram et bekymret sideblikk - jeg ser du sliter men har ingen planer om å stoppe og hjelpe til - shh

Med litt assistanse fra pt-ene, fant de ut at mølla bare hadde sklidd utenfor linja den var ment å stå på - de puffet på plass og mannen sprintet stødig videre. Underholdninga varte i nesten 2km og distraherte mer enn det lydløse tv-showet jeg hadde på det andre øyet, der tjukkaser ble hypnotisert til å spy av dødelige usunnheter som kaffe og sjokolade. - ahh so disgusting - sa hypnosevertinna.

Uansett. Det ble lapskausløping. Ga meg på 4km, har null kontroll over kroppen for tiden. Må jobbe med vilje og hode. Gikk litt, subbet litt og kom meg igjennom nok en 4km


- ved å starte ekstremt rolig og gradvis øke farten, samt spionere på naboen,- også tok jeg en ekstra subbingskm, just because I can & er nyinnmelddt medlem i Astrids Subbeklubb
, heretter også spontant kjent som the shesubbs. Skisubbs på vinteren.Idag har jeg kun sittet på stumpen og spist restesnop.
Pasta og loff til middag og all vinen vi ikke drakk opp i ferien.

Imorgen: Blir det enten trx eller rolig shesubb. Jeg skal til lege for første gang på evigheter og listen over ting som skal sjekkes er hypokonderverdig.
Jeg har satt av hele dagen, men det vet selvfølgelig ikke legen.

- ny gps er bestilt.
Det ble ny Garmin 305.
Prisen veide tyngre enn forlenget batteritid og vanntette løfter.
For alle andre som er i tvil og lurer på hvilken pulsklokka de skal velge, fant jeg denne bloggen, DC Rainmaker.com. Mer nitidige klokketesting har du aldri sett, han burde hatt statue, plakett og medalje. Test av 310. Test av 305.
Tester av alle de andre garminklokkene
finner du i høyremargen på bloggen hans,
også den splitter nye 610.

9 kommentarer:

 1. Hahaha:-) Herlig og høre at det er flere som har veltet seg i godteri i helgen! For å bøte på skadene har jeg vært ute og løpt både fredag, lørdag og søndag. Da blir den sorte samvittigheten litt mer grå, på en måte.. Shesubbs vil jeg også være medlem i! :-) *søndagsklem*

  SvarSlett
 2. 3 dager på rad var da voldsom innsats, skjønner du ligger i hardtrening til Iformløpet -)

  For innmelding i Shesubbs sender du sjela di og en kopi av selvangivelse og alle nettpassord til president løpeguri, alt hun tar fra deg vil selvfølgelig kun bli brukt til å framme subbingens posisjon i mosjonistverden.
  - all good mao!

  Klubbsubb forever!

  SvarSlett
 3. Haha, godt det ikke bare er meg som har stappet inn alt godis som er å oppdrive i helgen.
  Og takk for klokkelink! Den skal leses nøye!

  SvarSlett
 4. Kjekt med underholdning og andre som sliter mer! (c:
  Gikk inn for å lese litt klokkereviews, men ga opp halvveis. Snakk om grundig! Veldig bra, men sparer det til min Garmin 305 forsvinner til de evige løpsmarker. Er egentlig veldig imponert (og glad) over at den lever fortsatt etter over fire år, føler på en måte at den lever på overtid...

  SvarSlett
 5. Hiyaa, Queens of Gøteborg!
  Klokkelinkene passer nok best for dingsfreaks i kjøpemodus, men han fikk meg til å ta en endelig beslutning.
  - han sa:
  Skal du primært løpe og ikke over 10t pr.gang er det kun kosmetiske grunner for å velge 310. Skal du svømme/sykle/trialtere osv, har 310 flere muligheter. 610 orket jeg ikke detaljlese, men har veldig lyst på de nye pulsbeltene, men de kan kjøpes separat.
  Oppsummering ferdig!

  Jannicke: 4år er imponerende. Min er nå 2,5. Den virker jo ennå bortsett fra at jeg ikke kan skifte innstillinger osv, uten modeknapp, falt også ut en liten metallknapp. Får bruke den helt til klokka er full, greier vel heller ikke å slette gamle økter uten mode. Deretter skal jeg se om Garmin vil reparere for en billig penge.

  Fortsatt god mandag og gratulerer igjen med varvet!

  SvarSlett
 6. Velkommen skal dere være, alle nyfrelste! Presidenten fikser t-skjorter og kulepenner med klubblogo!

  Det høres ut som om du har hatt en vidunderlig helg... Jeg inntok enorme mengder bamsemums, smash og mindesjokolade, så jeg skal heller ikke klage.

  - Ha ha, noen ganger har det stor underholdningsverdi å løpe på mølle :)

  SvarSlett
 7. På lørdag ble det både vin og sjokolade på meg. Og får jeg et glass vin eller to eller fem, blir Grethe Roede kastet på dør.

  SvarSlett
 8. Skjønner ikke at du klarte å la være å le høyt der du sto ved siden av den ristende møllemannen. Selv står jeg og fniser akkurat nå i skranken på biblioteket.

  SvarSlett
 9. Skjønner det har vært de gyldne utskeielsers weekend for hele kommentarfeltet.

  Muligens må vi begynne å telle bamsemums istedet for kilometer.

  (Lillesøster: jeg er ikke kommet så langt i min fysiske fostring at jeg mestrer latter og møllejogg på sammetid -))

  SvarSlett