lørdag 5. februar 2011

DAGENS TRENING (Hele Uka)

Treningen er på eh og bleh stadiet for tiden. Hangler og sliter, men uten å være syk eller ha noe håndfast å skylde på. Surfer kun rundt og legger igjen sure, sjalu kommentarer av typen -
- Du er flink og jeg er lat - Du er rask og jeg er dum
- Jeg vil også bo i byen/syden/stort hus -
.
Beklager til alle flinke ofre for min misunnelse.

Uka som gikk.

Mandag 7km.
Her var jeg fremdeles ajour.

Onsdag Totalt 11 km.
Intervaller på mølle.

Siden jeg nå uansett var i Oslo ble det prøvetime på WorldGym.
Alle gruppetimer var fulle så det ble mølle - som uansett var hovedgrunnen med besøket. Mølle med tv - yay - trodde jeg. Det visste seg allerede under oppvarmingen at mølletv ikke passet for meg - epeleptiskhodepine innen få minutter. Min særegne løpestil innebærer vuggende hodebevegelser og kroppsrykk som ikke lar seg forene med Americas Next Top Model.
Skotupper og musikk får holde.

Det var også en sånn - 1t er nok på engang - mølle.
Løste det med å starte mølla på nytt etter oppvarmingen, slik at det ikke skulle bli bråstopp midt i intervallene - på dette tidspunktet trodde jeg det skulle bli 10stk.
grynt- til egne vrangforestillinger.


Jeg startet rolig for å få gradvis fartsøkning - jeg skulle jo løpe så mange. Istedet for samme fart gjennom hele - økte 0,10/30s - og det var TUNGT. Det gikk ikke fortere pr.km enn jeg, på bedre dager, kan holde farten i 5km+ - men det var såvidt jeg var oppreist etter hvert drag. Det var ikke pust og puls - men beina, tømmerstokker og melkesyre.
- dro dem etter meg med jernvilje
, for hvem vet når jeg kommer meg på by-gym neste gang.


+ alle damene som kom inn for å ha kondistime - Nordic walking. Følte meg faktisk ikke så verst da jeg så hvor røde de ble etter oppvarming, nok boost til at jeg greide å avslutte siste km i respektabel fart - og ihvertfall nok til at jeg kanskje tør å være med - engang.


Reklame:
WorldGym har tilbud denne uka
3000kr for 1år eller 199/mnd for formiddag/helg. (Vanligpris er 500+)
Dessverre har jeg ikke fått en krone eller gratis medlemskap for å si dette.

+ for sentral beliggenhet og kodeskap
- for mangel på svømmehall og gjestemedlemskap hos andre gymmer.


Fredag: Totalt 5km.(trimrommølla)
Fullstendig kollaps etter 3km. Vondt foran på venstre legg. På det stedet jeg ikke skal nevne engang, hvor bare tanken på smerter i regionen er nok til å frambringe skrekkvisjoner om løpeforbud og rehabilitering. Stoppet like etter 3 og vekslet på å gå og subbe inn til 5km.


Så lei og nedtrykt etterpå at jeg bare ville hjem. Kunne løftet vekter men humøret streiket. Svimmel, hodepine og sur. Alt for mye vin og sjokolade denne uka.

Sånn går det når gressenkestanden går over og man få huset fylt opp av taxfreeposer. Sjokolade kjøpt av andre er lov - kun forbudt å kjøpe selv.


Lørdag
- idag.
Selvpålagt løpeforbud.
Det gjør fremdeles vondt i foran på venstreleggen, verre, - også når jeg går, sitter og ligger rett ut med bok. Så det ble styrke + fjelltur. Mest ben og noe armer - glemte bort magen helt.

Gikk fra 0-15% inc. 5min på 15 før jeg gikk nedover. Løp fra 6-0. Fart 5,5km/t hele veien
, bortsett fra 8 da jeg sprang.Sjokkert over at pulsen lå på 160+ og over hvor mye lettere det ble da jeg holdt i stanga. Holdt meg fast noen minutter på 15%, hadde trillet av ellers, og pulsen gikk straks ned.
- grafen er misvisende da det var noe bh-tull med beltet.


& det var hele uka.
Det er jo positivt at jeg har trent, men alt har vært blytungt denne uka. Ingenting har stemt. Slit og potetgull.
Dårlig knær, legger og elendig diett.

Neste uke derimot - da blir det paprika og gulrotsuppe
og bare paprika og gulrotsuppe

= lette ben og godt humør.

8 kommentarer:

 1. Du er så fantastisk utrolig morsom! jeg har lyst å bare putte deg i lommen så jeg kan ta deg fram hver gang jeg trenger en god latter. :)

  Hva har du på ryggen på bilde to, kjære?

  SvarSlett
 2. På ryggen? Ser du det virkelig ikke?

  Det er selvfølgelig:
  - The weight of the world -

  SvarSlett
 3. Enig med Chassi. Du fortjener all verdens priser for morsomste blogg - jeg ler alltid høyt når jeg er innom siden din! :)

  23 km, fjelltur og styrketrening på en uke, og du er misfornøyd? Kan ikke være gøy hele tiden, vettu. Men du har i hvert fall forbrent nok til haugevis av vin og sjokolade! Jeg spiste faktisk to hele potetgullposer nesten alene denne helgen - litt balanse må vi jo ha, eller hva?

  SvarSlett
 4. Det er jo når motivasjonen er dårlig og du likevel trener at du er flink!

  SvarSlett
 5. - formulert på den måten høres jeg straks mye sprekere ut,

  (- og morsommere, men herom strides de lærde, rykttene om mine morsomheter er dessverre sterkt overdrevet, så hvis du lo har du misforstått - )

  - hovedproblemet er at alt går så tungt - melkesyre, bein som sleper og hivende pust og når den mentale biten hvisker, sofa, sofa, sofa.
  Vanskelig!!

  - krysser fingrene for dagens mølleøkt, er ubrukelig støl i beina etter lørdagen - og det pleier å hjelpe på løpinga.

  SvarSlett
 6. Joiner på paprika og gulrotsuppe. Den siste (de siste?) ukene har jeg hatt null motstand mot allskens søtt. Drømte i natt at olabuksa var skikkelig slitt på innsiden av lårne - sånn helt igjennom. Da er det på tide å ta seg sammen. Det går opp og ned, både med form og vilje, så du skal være veldig fornøyd med å ha trent såpass mye på tross av at du har båret verden på skuldrene dine.

  Og vi er nok mange som misforstår - for jeg ler også. (c;

  SvarSlett
 7. - å drømme om lårslitte olabukser er nesten enda verre enn å observere elendigheta med egne øyne.

  Får håpe egen motstandskraft innfinner seg når det blir varmere og alle beskyttende kleslag
  skal av :-))

  SvarSlett