tirsdag 20. april 2010

DAGENS TRENING. (Intervall)


BAKKEINTERVALLER. (første ever)

Totalt 4,45km.
Oppvarming
11 x 110m (ca 1min/drag)
Rolig skogs/gressjogg.

Nå skal jo intervaller pr.def være raske og spurtende, men her handlet det mer om jeg i det hele tatt greide å løpe opp bakken.

Det gikk svært langsomt (6-7km/t) og pausene ble kanskje litt lange - nedoverjogg er bad news for knærne så det ble litt kronglete.

Kom meg såvidt opp - men bena ble stive lenge før pulsen gikk i taket. Babysteps i snøfokk - og som vanlig begynte det først å snø etter jeg var påkledd.



På denne grafen ser jo 110m ut til å være ei snublehump. Den bratte bakken i begynnelsen gikk jeg opp (nedlesset med søppelposer - husarbeidtrening).


Om dette var lurt eller idiotisk Sentrumsløpsoppkjøring gjenstår å se - men jeg har store planer for denne bakken - 800m totalt - må bare ta den meter for meter.

Ellers:
Har jeg bakt lauper som alle spiste (men ingen egentlig likte så jeg ender med å spise alle selv) og begynner å bli syk - fryser om natta og vondt i halsen.

2 kommentarer:

  1. hei
    lykke til med sentrumsløpet
    jeg følger med (nøye)
    husk du skal forsvare familiens ære
    også må du slå jason

    ravi

    SvarSlett
  2. , tror det kan bli litt vanskelig da hals og sykeproblemene fra påska er tilbake, for ikke å glemme ødelagte legger etter gårsdagens bakkefart.
    - selvmedisinerer med hvitløk og honning, knasker tyrkiskpepper og håper på det beste
    - ihvertfall bedre enn ifjor :-)

    SvarSlett