fredag 13. november 2009

DAGENS TRENING. (6km)

Gjennomsnittsfart - 5,43/km (10,5)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 172/220 (se grafen)

Bart og tørt. -1 og nesten ikke vind. 1time etter jeg var trygt innomhus blåste det opp og begynte å snø. Perfekt timing men krysser fingrene for at det er et blaff og bart til søndag.

Trodde jeg skulle brimme med overskudd pga 2 dagers treningsfri men bena var stokker og kroppen tung. Må ha snørt skoene på en merkelig måte og i kombo med glatte sokker landet foten på helt nye plasser inni skoen. Nummen og prikkete både i hæl og tå - så - ut med Nike - selv om sokkene føles ok er de altfor glatte.



Skulle likt å vite hvilken alien som passerte meg på 0,6. Buss eller beltet? Mye tull for tiden så perhaps det er på tide med et nytt (eller en vask :-).


Tiden var 1sek dårligere enn mandag. One trick fart men det gikk mye fortere på slutten idag - litt pga mangel på vind + roligere åpning. Klarer ikke å motivere meg til mer enn 6km i denne løypa.

Vondt?? Kjenner det så smått på innsiden av leggen (shins) - det gamle gode problemområdet men det var alt. Stiv, støl og vondt i halsen men - knock on norwegie wood - forbausende oppegående.

Still in business.

4 kommentarer:

  1. HEI

    Takk for gaven

    her er vi litt sjuke
    undertegn har halsonde,så ingen tren siste 3dg

    ravi
    ps: slask er passordet i dag,passer bra

    SvarSlett
  2. hei igjen
    skummelt dette med alien,kan jo være at gps'n registrerer noe som

    er usynlig for oss.
    perfekt sted ''bygda ''der du holder til

    SvarSlett
  3. Det er jo på bygda små grønne med horn liker seg best.

    Skjønte ikke det med passordet slask men håper gaven passet - pstt muskelkompressjon-erende og sånn for å ha sagt det er halsonde ingen unnskyldning for latskap.

    Har du vaksinert deg?

    SvarSlett
  4. hei
    nytt passord for hver kommentar,denne var tilfeldigvis slask

    SvarSlett