søndag 25. oktober 2009

ROCKING THE CRADLE.













Ingen trening igår. Ingen Coop, vin og langtur. Pizza og sjokolade dog ble fortært i utømmelige mengder - insatiable.

Jeg satt barnevakt. Desperasjon fra foreldrene da jeg absolutt ikke er noe naturlig omsorgsvalg. Fra 11pm til 3am. En liten + 2 store og mine egne. Halvparten var forkjølet og jeg er hypokondrisk tett i både nese og hodet - føler meg som det er jeg som har vært på fest - inkludert fylleangst og kebabforgiftning - og nok engang - veldig vondt i halsen. Tvilsomt om det blir noe trening idag.

Selve oppgaven gikk bra - alle var snille og la seg pent. Den minste (2år) ble manipulert av repeterende boklesing og Alle Våvvåvvan x 100. - mora til xx svarte ja - og alle våvvåvvan vart så glad -. Sikkert den fineste sangen hun noensinne har hørt - for ikke å snakke om vakreste fremføring :-).

Nutshells
  • Alle mat ble laget av de 2 på 10 - inkludert pizzakjevling og popcorn popping.
  • 2 stinkende bleieskift
  • 2 timer med Idiot.
  • 20t non-stop msn-chatting for hun på 15.
  • 1 krisetelefon til 8K for å hente en 10-åring som ikke lenger greide å stå oppreist.
  • 1 trilletur i vogn.
  • 3kg sjokolade.
  • Nesten hele -Kafka på Stranden - utlest.
  • 1 tv-program - Lyxfellan Sverige (they do it better).
Smooth sailing men jeg håper det blir lenge til neste gang.

2 kommentarer:

  1. Du er superduper dyktig med all den her jogginga/springinga di! Dessuten leser vi de samme type bøker (ihverfall en del), så jeg må bare legge meg til som følger på bloggen din. Er imponert over alle grafene og pulsmålingene og gjennomsnitts ditt og datt, må se om jeg kan lese meg litt opp på bloggen din, kanskje du forklarer hvordan du legger det til. Jeg vil nemlig også gjøre det. Det er jo veldig motiverende!

    SvarSlett
  2. Takk, takk :-)
    Hemmeligheten er Garmin 305 (gps)og et gratisprogram kalt Sportracks.

    Tror ofte det er den eneste grunnen jeg trener - for de gangene jeg glemmer klokka hjemme er det snik og daff - fremdeles barnslig og må holdes i ørene.

    Fantastisk hvis du skal jogge og grafe. Har en følelse jeg er Norges mest pertentlige treningsblogger på laveste nivå - så hvis du også er nybegynner blir jeg ekstatisk ( no pressure :-)

    SvarSlett