tirsdag 8. september 2009

DAGENS TRENING. (Styrke)8km Sykkel - 1t Styrke m/vekter - 8km SykkelGjennomsnittspuls/max (sykkel til trening) - 132/161
Gjennomsnittspuls/max (sykkel fra trening) - 136/161

Det blåste infernalsk - en vegg av vind - og jeg holdt på å snu flere ganger. Den eneste gulrota var at det forhåpentligvis ble medvind på hjemveien + alt deg gode jeg skulle kjøpe på butikken.

Hjemover var jeg for en gangs skyld heldig med vind i ryggen. Fjær i hatten. Det var som å fly. Helt til den kom en sving - vinden skiftet og pang - rett i muren. Har aldri syklet i slike værtilstander. Varm vind og et dryss av våte dråper - et varsel om regn som aldri slo til.

Vekttreninga er det ikke så mye å si om. Hadde litt lettere vekter enn sist og følte at det gjorde det lettere å gjennomføre øvelsene korrekt. Sliter fremdels voldsomt med tricepsen og kan altså ikke fatte at denne muskelen skal være så kraftløs. Ingen andre ser ut til å ha lignende problemer.

POSITIVT: Hals og hode er bedre enn i går. Ting bryter ikke ut i full guff men jeg blir ikke helt frisk heller. Hvitløk som alltid en suksess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar