tirsdag 29. september 2009

DAGENS TRENING. (6km)


Gjennomsnittsfart - 5,38/km
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 172/180


Planen var rolig avslappende jogg - dvs det var hva jeg prøvde å fortelle meg selv - rolig og avslappende løping har jeg ennå til gode å oppleve. Trodde jeg hadde vind i ryggen siden det gikk litt fortere enn normalt og grudde meg veldig til snupunkt og motvind. Sjokk når jeg snudde og det var ingen vind - ihvertfall ingenting å rope om. Kunne det bare være at jeg løp fort - er det virkelig mulig??


Kjente nesten ingenting i bena under løping - kun litt i lårene i nedoverbakker. Derimot er jeg helt gåen i leggene akkurat nå - kanskje er det bare en forsinket reaksjon - men akkurat nå er jeg så stiv i leggene at jeg har litt problemer med å gå.

Det får bli tigerbalsam til natta.

Pulsen er fortsatt veldig høy. Liten forskjell mellom gjennomsnitt og max er det også. Rolig langturer og lavpuls er neste målsetning - samt stadig hurtigere intervaller. Forbausende hvor motivert man blir av slike massemønstringer som Oslo Maraton er (tom 8K leker med halvmaraton tanken - shhh).

Legger ut løypekartet til søndagens Halvmaraton etter ønske fra DonRoss. (Maraton var 2 x denne løypa). Eneste grunnen til at jeg sitter på dette kartet er at jeg lånte bort klokka mi til en halvmaratonløper. Denne løypa skal løpes til neste år.Ellers - har jeg hatt en grusom dag - tårer og salmiakk. Flere vasketimer enn en citymaid og fremdeles på kjøkkenet. Barna er på høstferie. 8K jobber. Jeg?? - burde vært på kino - badet i røde, edle dråper og danset hele natta - men her sitter jeg altså med vasketjeneste og skurefille - og værre skal det bli.!!

På den positive side var løpeturen idag lett, ledig og ooo så rask til å være meg. Skal jeg være så overmodig å friskmelde meg??

2 kommentarer:

  1. når jeg så hvor raskt du var ute og trimmet,så måtte jeg idag også(onsdag) ,10km 3MØ,STIV STIV STIV,
    men det gikk forbausende bra

    hilsen raviross

    SvarSlett
  2. Jeg er også stiv - i leggene - lårene begynner å bli bra - så nå er det bare å se framover mot neste utfordring :-)

    SvarSlett