fredag 18. september 2009

DAGENS TRENING. (10km)

Gjennomsnittsfart - 6.00/km.
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 171/179

Det kan jo ikke bli mer jevnt. 6,00 pr.km og 1time blank. Prøvde å løpe rolig men samtidig var det også det raskeste jeg klarte. Fremdeles bare en fart og fremdeles skyhøy puls. Det er vel en del ting som kan tyde på at det blir vanskelig å komme seg under en time under Oslo Maraton (10km).


Brukte 'gammel' skoene. (Update på de nye kommer senere). Foten var sånn passelig men på langt nær så vond som under skotest løpet. Tungt, dorsk og sjokoladebiten jeg spiste underveis for å lure til meg litt energi hjalp IKKE (men det burde jeg jo ha skjønt).


Naprapatsession etterpå. Teenwolf ble sendt hjem fra skolen pga akutt migreneanfall og måtte være med. Litt flaks da han påstod å være ekspert på migrene. Knakk nakken, satte nåler i hendene og som takk spydde hun full hele søppelbøtta. Resultatet ble at jeg bestilte migrenekureringstime til wolfen.

Ikke mye knaing og kurering på meg altså men han klemte litt her og der for å rettferdigjøre lønna si da.

Økonomitips til self og verden:
- Hold familien unna nap-kontor og taxistopp. Jada vi måtte ta Taxi også - lyssky solbebrillet og sjanglende klarte hun såvidt både å gå og snakke. Hjem og rett i en mørk seng. Der ligger hun ennå stakkar.
Rockstar material.

2 kommentarer:

  1. ja,nå nærmer dagen seg
    største promblemene er jo parkering,henting av startnr,venting,do osv

    syting fra raviross

    SvarSlett