mandag 17. august 2009

TRØBBEL PÅ MELKERUTA.

Melkerute og sykkelpoliti. Hadde litt problemer på vei til butikken idag - rene Pacific Blue - men jeg klarte meg og - got away :-).





Intet spesielt going down her. En liten sykkeltur til butikken for melk og brød ellers kun daglig slaraffen og litt pleiende husarbeid.



Det finnes en Evi Bøgenes (rettes til Margit Ravn - se kommentarer) bok om Judith som liker garn og har palettdagbok - en fargedash pr. dag. Husker ikke hva boka heter men kanskje jeg burde innføre en sånn dagbok. Da slipper man å skrive så mye å kan kun splashe opp dagens humør med farge.

Faren er vel at mangel på stormfull action og spennende eventyr + altfor mye regn - fort ville ha brukt opp alle grånyansene og jeg måtte ha begynt å fabrikere gode historier (sykkelturer -) for variasjon.

Nå skal jeg se på Ramsay og Kjøkkenmarerittene.

3 kommentarer:

  1. Korrigerer deg, det var ikke noe E. Bøgnes bok som handlet om Judith oh palettdagboken, det var nok Margit Ravn`I skyggen av Eva

    SvarSlett
  2. Så sant så sant. Nå husker jeg tittelen - men forfatteren hadde jeg aldri kommet på. Typisk - vil-du-bli-millonær spm man taper alle pengene på - var helt sikker det var E.B.

    Boka derimot har jeg lest mange ganger i min ungdom og fikk litt lyst til å lese den igjen.

    Lilledora har du den?

    SvarSlett
  3. Hva er det ikke Lilledora har i sine gjemmer. Bare kom og lån den du, men ikke legg den ut for sånn BC, husk det er en av mine yndlingsbøker

    SvarSlett