tirsdag 18. august 2009

DAGENS TRENING. (Styrke)


Da jeg knapt kunne gå på foten igår (mye bedre i dag) opprettholder jeg planen med 2 dager imellom hver joggings. Istedet ble det sykling (fram & tilbake) og styrke m/vekter (og folk) i sal.

Deilig med litt avveksling og det har skortet på styrketrening de siste ukene. Har stullet med vekttrening kun for meg selv det siste året så jeg var litt spent - men det ble som forventet. Ok innenfor de områdene jeg er vant til - dvs standard øvelser som knebøy, markløft, biceps osv.) Mye slit på øvelser jeg ikke er vant til - så det var ganske mye av og på med vekter.

Den største overraskelsen var at jeg var helt elendig på - Planken - - dirret og skalv etter kun få sekunder - shocking - og det betyr nok at jeg er i mye værre form enn jeg trodde. Regner med endel problemer med løfting og trappegåing i morgen.


Sykkelturen - fram og tilbake fra treningen.

Gjennomsnittspuls - 129/139
Maxpuls - 160/166

Resten av dagen har vi tilbrakt ventende - delvis på offentlig transport - delvis på A-hus. 8K var inne og tok blodprøver idag. CRP-en har nå gått ned fra 200 til 12 (for de som er inne på slikt) . Forhåpenligvis blir stingene tatt på fredag.

Imorgen begynner skolen og jeg gleder meg mest av alle. Endelig blir det normale tilstander og busser.

Julaften og 17.mai på engang.

4 kommentarer:

 1. hei
  raviross har løpt trønderjogg(10 km) idag for 28.gang av 30

  SvarSlett
 2. Hvor var du de 2 manglende gangene og hvor fort gikk det? Her lever vi av nitidige detaljer.

  SvarSlett
 3. ifjor operert i hæl+2006 var jeg i ghana
  4 stk har alle 30gang,så kommer jeg enslig på 28
  tid 47.30 tung løype

  raviross

  SvarSlett
 4. hils han opererte, dette går jo bra.

  SvarSlett