onsdag 19. august 2009

DAGENS TRENING. (8km)


Gjennomsnittsfart - 6,19/km (inkludert 3 gåpauser)
Gjennomsnittspuls - 169, Maxpuls - 178.

Ja du leste riktig. For første gang ever har jeg gått underveis. Men med en gjennomsnittspuls på 169 - inkludert 3 lange gåpauser - ca 2-3min hver - sier det seg selv at det er mer på ferde enn en vond fot. Mentalt & fysisk short-circuit og kanskje har Homla rett i at jeg burde få meg en ny hobby. Tvangsoptimistisk (igjen ) vil jeg likevel hevde at - det var mange uheldige omstendigheter akkurat idag.

Total gåtid var forresten 5,07min.

Trøsteliste (og hardnakket bevis på at det går bedre neste gang.)
 1. Sterk motvind nesten hele veien.
 2. Har kun sovet 3t de to siste nettene. Lest The Host og ikke klart å legge den fra meg - er heldigvis ferdig nå.
 3. Lite mat ? - igjen skylder jeg på - The Host - rakk ikke å spise middag og det ble bare noen brødskiver i farta. Pure carbs jeg sikkert hadde brukte opp på første km.
 4. Vondt i foten - selvfølgelig - (men tror ikke det spilte så stor rolle i dag)
 5. Enormt stiv i låra, skuldre og rygg etter gårsdagens styrkeøkt. Kjente det ikke så godt når jeg løp men desto mer når jeg gikk.
 6. ALLE disse tingene kan fikses og dermed BLIR det bedre neste gang! Hvis ikke legger jeg opp. Værste tur ever.


Uansett - første gang jeg gikk var like før 3km - deretter både på 5km og rundt 6km. Dvs at jeg gikk opp de 2 eneste bakkene og at mesteparten av turen derfor ble flat med mye nedover. Eneste grunnen til at jeg kom meg ned til Minnesund var 2km nedoverbakke.

Selve løypa var kjempefin. Asfalt fram til 2,5km og deretter kun grus hele veien til 6km. Etter den første bakken jeg gikk opp - kjentes det også ut som det stort sett gikk nedover. Faktisk litt overrasket over løypeprofilen og mangel på helling fra 3-6km. Kommer helt sikkert til å løpe her igjen - tross alt.Pulsgraf from hell. Det vises ihvertfall godt hvor jeg hadde mine små breakdowns. Imorgen skal jeg hvile og sove. Sykesøster, vaskedame streik.

Syting slutt!!

Skolestarten gikk etter planen - ingen sovnet av og boktrekket eller bokbind som det heter på disse kanter er samvittighetsfullt teipet på alle slitte bøker.

4 kommentarer:

 1. du må heller finne deg en bok om overtrening enn å lese alle de ''dårlige'' bøker du har listet opp(mange av dem er ikke verd papiret de er skrevet på)

  ærbødigst raviross

  SvarSlett
 2. hmmm - at jeg er overtrent er en umulighet.

  SvarSlett
 3. Men anbefaler du The Host altså?

  SvarSlett
 4. The Host er (som vampyrene)vanskelig å legge ned - uten at jeg egentlig kan si hvorfor. Mulig jeg er spesielt svak for "ungpikebøker" men likte du Twilight kan jeg absolutt anbefale Host.

  Leser forresten Mo Hayder nå - Tokyo mens Mr. leser Birdman. Så langt - veldig lovende :-)

  SvarSlett