fredag 21. august 2009

DAGENS TRENING. (6km)

Gjennomsnittsfart - 6,14/km (selv uten gange)
Gjennomsnittspuls - 170 Maxpuls - 178.

Prøver igjen. 7 var planlagt - 6km ble gjennomført. Akkurat da jeg roligrolig skulle skli ned den siste kmbakken gikk batteriet på musikken og jeg oppdaget at den ene vannflasken var borte. Det var nok til å kullkaste 7-er planen. Etter å ha trasket 2-300m begynte jeg likevel å løpe igjen - ville jo tatt en evig å gå hele veien til Minnesund :-). Alt i alt ble det likevel 7km sammenlagt løping.

Var totalt på bena i overkant av ca 10km -( 7 løp - 3 gange).


Mantraet var SLOOOWW og jeg hadde tom laget en spesielt rolig spilleliste for anledningen for å holde tempo nede og motivasjon oppe. Ting er så elendig for tiden at alt prøves. Lommene fulle av aprikoser og Duffy.

Det virket jo på en måte. Det gikk sakte og jevnt og derfor føltes det også mye bedre. Pulsen derimot var like høy som mandag og jeg måtte også stoppe engang - mot toppen av den lengste bakken. Pulsen var nesten 180 - så det var et kontrollert stopp. Ikke som mandag da jeg kortsluttet. Control!

Gåturen varte kun i 30s - pulsen gikk ned til 160.

Hadde litt større oversikt over omgivelsene denne gangen og epiphany - denne løypa er FAKTISK mye hardere enn jeg har innbilt meg - mye seigt oppover - lite påfølgende nedover.

Ikke noe drømmetur og veldig vondt i foten + begge leggene etter siste nedover (den jeg liksom skulle gå) men likevel mye mer oppløftende enn mandag (- på tross av at jeg det nesten klarte samme fart med 5min gange).

POSITIVT: Følte ikke for å legge meg ned i grøfta og hyle denne gangen.
NEGATIVT: Det vanlige + at jeg er å regne som smør og salt forgiftet etter å ha spist på Jordbærpikene - never again - boycott.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar