søndag 16. august 2009

DAGENS TRENING. (Run)


Gjennomsnittstid - 6,09/km

Da klokka var nesten 22.00 da jeg endelig kom meg ut døra - virket jordbærløypa som et lurt valg. Den er uten trafikk og asfalt men dessverre også uten flate partier - her er alt enten ned eller opp. Hver gang glemmer jeg hvor brutalt det egentlig er - 1km opp - 1km ned osv. Sprang bare 2 runder helt ned - den siste runden kappet jeg halveis.

Det var også mye mørkere enn jeg hadde regnet med (det er jo tross alt sommer) så jeg var litt redd for å vrikke ankler i alle hullene i veien.

Det gikk i luntetempo men jeg slet som en brøtthest så selv om planen var 6km er jeg ikke helt nedtrykt over 5km. Det eneste jeg orker å si om foten er at - jeg hadde håpt at 2 dager treningsfri ville hatt større effekt.Gjennomsnittspuls - 167

Maxpuls - 178

Kanskje er det den generelle sykdomssløvheten som påvirker meg - jeg føler meg ikke helt bra selv - men har en mistanke om at proteinpulveret har litt å svare for. Jeg vet av erfaring at enkelte søtstoffer gir meg både hode og magepine. Nå har jeg prøvd med ulike shaker i ca 1 uke og that's it for denne gangen.

Jeg sluttet cold turkey. Hvis det er noen der ute som liker sjokoladepulver og ikke bryr seg om aspartam er det bare å melde sin interesse. Jeg har 2 store bokser å gi bort (1 uåpnet). Neste protein innkjøp blir rent - uten smak og uten tilsetning - så får vi se om sådant finnes.


4 kommentarer:

 1. Nei - men ellers takk! Kanskje du skal finne deg en ny hobby?? Hekling??

  SvarSlett
 2. Grettenpeis - litt kunstig søtet sjokopulver hadde sikkert gjort deg godt. Hekling har jeg prøvd men hjerne og fingre strekker ikke til.

  SvarSlett
 3. Ok, da må du sende det til meg. :D

  SvarSlett
 4. Du får finne en listig måte å gi med adressen din på da - så skal jeg finne en boks :-). Vil du ha den som er åpnet også?

  SvarSlett