onsdag 17. juni 2009

TOO UGLY FOR GJERDRUM.


Lidenskaplige lesere har muligens fått med seg at undertegnede og partner prøvde seg på en woodsy styrkeprøve for et par uker siden - (Gjerdrumsmila -for de som ikke er with-it.)

I de 10-12 dagene som har gått siden denne massemønstringen fant sted har vi med frydefull og livredd forventing fulgt med på Gjerdrums ILs hjemmeside. Vi venter på bilder - digitale bevis på oppgave fullført. Begge ble vi fotografert siklende og snublende over mållinjen så dette har vi fryktsomt gledet oss til.

Igår var de kommet - en diger pdf fil - vi lastet ned Adobe 9 (nerdeflau sommel) - samlet hele familien foran pc-en - klokkeklare. Vi visste jo at dette var nærmere Tande-P enn Grete-W. Vi visste det ikke ble glansbilde - men vi var ready steady og ice, ice baby. Bring it on!!

Det vi ikke hadde forbredt oss på var - INGENTING.

Var vi for langsomme for Gjerdrum eller var bildene rett og slett hinsides ugly? Det var 30 påmeldte for svarte - man kan da ikke hoppe over de som kom sist. Hvis noen nettopp trenger fotografisk oppmuntring og bevis for ettertiden er det sistemann. Akkurat som vinneren trenger flere pokaler og bilder i avisa?Mulig Gjerdrum vil holde si-rompa mosjonister unna. Mulig er sånne som oss ikke bra reklame for et nystartet løp. Helt ærlig var jeg hverken pyntet eller fotoklar - (selv pyntet er jeg sjelden fotoklar).


Kanskje var det bare irriterende for funksjonærene at de måtte vente et ekstra kvarter på å pakke sammen og dette er noe de helst vil unngå til neste år. Kanskje spiste 8KJ for mange bananer etter innkomst.

Merkelig nok er rødjenta som kom imellom oss med, så et annet alternativ er geografisk diskriminering - no trailertrash på Gjerdrum. (De burde passe seg så ikke hele parken dukker opp til neste år - jeg kjenner mange trege slubberter).

Uansett - dypt skuffet og Shame Shame.

2 kommentarer:

  1. Jeg ler så jeg rister her jeg sitter i varmen. Du skriver sååå løylig og har så fine bilder.

    SvarSlett
  2. Slike grove overtramp - burde frambringe tårer - ikke latter.

    Har dere det fint i sola?

    SvarSlett