søndag 21. juni 2009

SLAPPE LÅR.


Sukkerslapphet, gressklipping, finvær og jeg hadde regnet med at all kreativitet var klødd bort. Søndager er de sløveste dagene som finnes og det mest energiske jeg har gjort idag er å karre meg ned til vannet med et kamera for å se på barn som bader.

Helt ærlig tror jeg det var planen om å skrive et innlegg om Belsviks Kommoden som har gjort blogging så uattraktivt idag. Mannlig midtlivskrise er akkurat like plagsomt som det høres ut og egentlig et emnefelt jeg ikke har lyst til å vite noe om. Er det egentlig noen som vil vite hva en halvgammel ektemann synes om lårmuskelen din når du har passert 50?? At spesielt denne muskelens manglende fasthet komplett med framstikkende knær muligens kan drepe enhver spire til intimitet og samkvem ? Nei Nei.

Jeg vil ikke engang vite hva min "purunge" halvpart synes om slikt og det er et stykke igjen til 50. Bare tanken på at han kan gå rundt å grublende bedømme fasthetsgraden av mine lår er nok til å gjøre meg like mannehatende som hvergang jeg leser Marilyn French' Blødende Hjerte.

Men dette er ikke et innlegg om Kommoden. Kun litt diltende småprat om badende barn med litt skrytebilder av hva vi kan gjøre i vår hage når det er sol.

4 kommentarer:

 1. Hva kan dere gjøre i deres hage når det er sol da??

  SvarSlett
 2. Hehe - ok - du får ha heldekkende badedrakt da så han purunge ikke får glimt av lårmusklene;)

  SvarSlett
 3. hehe - jeg må vel hive meg rundt å skaffe en sånn olympisk ankel-drakt - slike at nevnte muskler aldri ser dagens lys igjen.

  Utstikkende knær dog er det ikke sikkert jeg er disponert for :-)

  SvarSlett