mandag 22. juni 2009

DAGENS TRENING. (8km)


Jeg hadde mine tvil til dette etter å ha haltet rundt i hele går men da foten var ørlite bedre idag tok jeg sjansen. Restitusjonstur er det noe som heter - i mitt tilfelle tror jeg ikke det spiller noen rolle da jeg har bare en fart. Klarer ikke å løpe den siste km på et langt løp noe fortere enn siste på en 5km. Betyr selvfølgelig at her må det hardere og mer grusom skyts til - den forhatte intervalltreningen - ser ikke ut som det er noe vei utenom.

Føles litt virkelighetsfjernt og filosofere over intervaller her jeg sitter og knapt kan gå men jeg er tvangspositiv og satser på at dette går over. Litt hvile i morgen, kanskje litt sykling er sikkert alt som skal til.

Uansett det var tungt og jeg overveide 6km og startet rolig. Foten var så stiv og kroppen så tungt at selv rolig var på smertegrensa. Bestemte meg derfor for 8km - etter teorien om at tid løpende på dette stadium er viktigere enn farten - prøvde å løpe rolig og lett. (Joke - dundrende elefanter har et lettere steg). Foten føltes litt bedre rundt halvveis men er nå tilbake for fullt. Det får bli nok en tigerbalsamnatt og heftig tøying framover.

Gjennomsnittspuls - 164 - som regel ligger jeg rundt 165-68.
Gjennomsnittsfart - 5,51/km.
POSITIVT:
Det var ikke noe spesielt vondere å løpe enn å gå - så i den ånd er foten bedre enn jeg trodde (selvbedrag??)

NEGATIVT: Jevnt over tungt men hadde egentlig ventet det da langturen fremdeles sitter hardt i.

2 kommentarer:

  1. Tror du skal være litt forsiktig, plutselig faller beinet av deg

    SvarSlett
  2. Svært så negativ du var da.

    Hva skjedde forresten med ferierapporteringen - ble jo bråstopp på dag 4??

    SvarSlett