lørdag 23. mai 2009

PUSLETE APER.


Som et medlem av en helt normal og standard trailer-trash familie - (i Norge finner du dem på nedslitte småbruk) - drikker jeg vin i joggebukse foran TV-en mens jeg knasker tyrkiskpepperdrops og klisser med kokosboller.

Rødvin - valgt ukritisk fra hylla etter prislappen.

MEN - for en vinglepetter av en impulsiv kontroll og systemfreak finnes det regler. Du kan jo ikke bare gå inn å velge hva som helst. Komplett valgfrihet gir bare hodepine, depresjoner og er en inngangsport til kriminelle handlinger. Gatewaydrug - som kaffe (iflg. OzzyO). Så begrens din valg - be safe. Ikke kan man stole på andres anbefalinger heller - for smaken er jo som kjent delt som ei rompe.

Derfor som huset endelige innkjøpssjef og handlingsbegrenser bestemte jeg - CHILE.
Vi drikker nå kun vin fra Chile og kan endelig slappe av. Turen på Polet går radig bestemt - for vi vet hva vi skal ha og kan kontinentalt sette nesa i sky og vifte bort hjelp og usikkerhet.

Ukens Chilener er Monkey Puzzle. Plommer, bær og krydder iflg merkelappen. Dette sier meg selvfølgelig ingenting - men vi har hatt den før og jeg ga den visst nok 4 stjerner en lørdagskveld i Januar - så da sier det seg selv at det er en:
EN UTMERKET VIN.

2 kommentarer:

  1. Likte So long Mariann godt jeg, syns hun dama leste og godt jeg, men det var nå meg. Har du hørt om han som sprang seg nesten ihjel,.....han ble sliten han. God søndag

    SvarSlett
  2. Jeg likte den også men hu lesedama not so much. Her er det forresten null ihjelspringing og jeg regner med at du her med blant de som står i 6-timer og maratonheier.
    Kan like gjerne begynne på heiaropet med engang.

    SvarSlett