fredag 15. mai 2009

PARADISE HOTEL


That's right - et glad innlegg!!
En ekte tv-slave ser på Pærradais.
Universet der alt kan skje (men never does)

Nå har jo ikke den norske sesong svart til de hmpf - skyhøye - forventningene. Tafatte deltakere, amøbe tvister og vinnere man 'røsjer' i kropp av. Det aller morsomste med denne versjonen har vært referatene fra denne bloggen Vittighetens Dyd . For tross alt skal man følge med på reality må man gjøre det på ordentlig - uavhengig av kvalitet.

Lurt er det også å snoke opp bloggene til dine *favoritt* deltakere slik at man kan legge inn elskelige kommentarer når de gjør noe -lurt- på skjermen - dette i tillegg til diverse forum med likesinnede. Jada - jeg kjenner noen (en stk) som gjør det. På Grand-Prix- vis kan man også lage skjema for kjoler, skjerf og vokalprestasjoner - bruke kalkulator og tegne grafer - (dette kan vi jo). Fullt og helt - stykkevis og delt kan brukes på nyheter.

Den norske utgaven er u/ heldigvis ferdig men allerede igår kunne man hengi seg til den danske.
De har gjort dette i mange år så de danske deltakerne har perfeksjonert arten å være impulsivt full i bikini mens man prater om dolkestøt i ryggen og ærlighet - alltid i gode kameravinkler stoler de på hverandre - hver kveld.
-- også er de jo så herlig uforståelige.


Dansk Paradise altså - er man lei av sol er det jo alltids Pia Haraldson med opphav på sjekker'n - noe jeg tror blir enda pinligere enn - villl du ha deinn hær roså -
(noe som faktisk var FOR forstyrrende og umuliggjorde mer enn en episode.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar