fredag 16. mars 2012

SYKEJOGG (7km)

Gjennomsnittstid - 7,25/km, men det var ihvertfall sol.


Jeg har friskmeldt meg.
Ok, det hørtes i overkant Kjør Meg til Slottsparken ut, men så veldig langt fra sannheten er det ikke, hey my name is slimInga og jeg trenger et endorfinrush - it's been 10 days since my last confession, eller for å holde normaliteten ved like.
10 dager siden siste dokumentasjon.
12 dager siden siste skjebnesvangre fivefinger tur.
, en str. større i sportsbh og jammen godt man kan droppe stilongsen
, jeg er ikke den som ligger matt på senga og sulter meg.
Fosterstilling ved kjøleskapet.

Jeg har altså vært (er) forkjølet. Sengeliggende forkjølet, mulig lungebetennelse, bronkitt, skarlagensferber, tæring og gluttony, dog uten feber og hoste. Ei uke tok det før lyset kom på og dette med tidlig vår slo inn. For er det ikke sånn at hvis våren kommer 1mnd for tidlig, kan det også være lurt å grave fram allergipillene 1mnd tidligere? Jeg var syk ifjor vår også - i april.

Jeg har nå tatt allergipiller i 3 dager
, og igår tvang jeg meg ut på joggetur.


Og sånn så det ut for bare ei uke siden. Siste aktivitet for jeg havnet i senga var snømåking, 3min etter jeg var ferdig, kom solsmelten.


7km Sykejogg i Jordbærløypa.
8km/t maksfart i nedoverbakker. Kryping oppover. Tøye og pesestopp på hver kilometer. På toppen og i bunnen. Hver gang jeg så 1stk avkom, hund eller nabo, ble det smalltalk. Man jo begynne et sted, og jeg kan ikke sitte her og vente på at jeg skal bli frisk
, da går jo hele våren.

Etterpå skylte jeg ibux ned med vin og dusjet 1 time.
Bekymret elendighet.

PLUSS?
Foten. Tjukke såler og myk søle, men leggen var nesten kurert. Kjente det godt i begynnelsen, men etterhvert som jeg ble varm forsvant det helt. Sengeliggingen har derimot vært gift for vekt, rygg, knær og hofteleddsbøyere.

I morgen prøver jeg igjen.
1 hel pose smash, en halv boks pringles, 3 kopper kaffe, 2 knekkebrød med ost
og en halv avacado, ble fortært under skrivingen av dette innlegget.

Løpefri is not an option.

16 kommentarer:

 1. Hahaha! Har du vurdert intravenøs næring en periode for å få bukt med kaloriinntaket? Og jeg som trodde at jeg er glupsk som bruker to dager på en pose banansjokolade. Smash kjøper jeg ikke lenger, for det er bare ikke mulig å stoppe før man sitter og griner fordi posen er tom. Hva skal man med slottspark når man har Smash? Himmelrik i en pose, og det å veie to hundre kilo virker plutselig ikke som en veldig dum idé.

  For en gangs skyld er jeg i noenlunde samme båt som deg treningsmessig. Jeg begynte så bra med zumba på mandag; så bra faktisk, at jeg hadde krampe i sidemusklene på tirsdag. Men så kom bihulebetennelsen og tok meg, og plutselig er jeg i seng kl ni om kvelden. Da blir det ikke tid til å trene, ikke hvis jeg skal komme meg gjennom bokhaugen før jeg dør.

  Fortsatt god bedring!

  (Har du lest om den mannlige modellen ennå?)

  SvarSlett
  Svar
  1. 2 dager på en bose banansjokolade har jeg aldri hørt om, garantert zumbaen som stjeler sunn appetitt fra unge kvinner
   , År 2012 varianten av sjelesnatching.

   Jeg nærmer meg side 100, og Leonard har nettopp dumpet henne. Fniser høyt til alle disse hjelpeløse collegeynglingene. Håper hun roter seg ned til bensinstasjonen - og finner en 'mann'.

   Slett
 2. Ut fra næringsinntaket høres du fullkomment frisk ut ;-) Hurra for kaffe, smash og pringles!! Jeg har også slitt med "akutt forkjølelse uten hoste og feber" denne uka og fikk tatt noen blodprøver om ikke annet. Så får vi se... Lykke til ;-)

  SvarSlett
 3. Næringsvettet er det siste som går. Jeg lider av den overbevisning at straks man blir syk, må man spise som en gal - det er det eneste som i lengden vil gjøre deg frisk. Så mye så mulig av alt du har i skapet.

  Var det allergiprøver du tok?
  Usikker på om det faktisk er allergi som er mitt problem, selv om det virker logisk, våren er svært tidlig ute iår - og det klør i øynene.
  God bedring til deg også!
  , og god helg.

  (Nå skal jeg benke meg foran tv-en og se om jeg ser den gule lua til 8k som går Birken, og prøve å psyke meg opp til lørdagssubb.)

  SvarSlett
 4. Hahaha, du skriver like fantastisk fortsatt! Jeg må bare komme i gang med å lese alle bloggene igjen. Det er jo så gøy!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skjønner ikke hvorfor du sluttet? -)

   Slett
 5. Jeg har også vært syk nå, men jeg er ikke like syk som deg, som løper mens jeg er syk...
  God bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, var det sånn underliggende mellomlinjehint om hvor syk (jfm idiotisk) man må være for å løpe når man er syk? Ikke? Nei det trodde jeg ikke heller -). De gode nyhetene er at jeg er bedre, så sykeløping rensker opp og anbefales, men bare til de som er SYKE nok!

   Slett
 6. Kom deg ut på lørdagssubb, så smaker lørdagsgodtet enda bedre i kveld :)
  - Tykke såler, sier du? Det fungerte bra, altså? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tykke såler på sølevei. Fungerte utmerket. Litt vondt i starten, men det gikk over. Lørdagssubben gikk med enda tykkere såler på asfalt og jeg kjente ikke en ting.
   Det var magi! Alt annet var pyton, knær, pust, hals og alt det der, men den ødelagte venstreleggen var som en drøm.

   (, men den egentlige testen kommer vel ikke før neste tur, som bør være ff.)

   Slett
 7. Når jeg leser hva du spiser tenker jeg.... Hun har ikke barn eller spiser hun med døra låst på badet. Når det gjelder løpetur mens du er syk... Tøft gjort!! Og ang allergi. Jeg har jobben å analysere alle de allergiprøver . Foreløpig er det matallergi i flertal men så fort snøen smelter kjører vi 3X så mye prøver og nedten alt er gress og polen. Stakkars folk . Jeg er ikke allergis men hater allergi for det ( blir mye overtid og lange dager på jobben) ;0(

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, velkommen til skammens dal.
   Jeg har barn og inntar overfloden i full offentlighet, selv om jeg nå innser at jeg kanskje burde låse meg inne på kottet.
   Interessant at du analyserer allergiprøver. Har du lagt merke til om det er flere pollenprøver på dette tidspunktet enn vanlig? If so, kunne jo det forklare mitt problem.

   Slett
 8. Er det sånn å forstå at de fleste inntar mindre vomfyll når de er syke? I så fall er det vel det som er forskjellen på syk og "syk". Er du skikkelig syk forsvinner appetitten også-Og bare så du vet det, det krever mye energi av kroppen å ha feber, så da kan man bare spise av hjertets lyst for å kompensere. Og hvorfor spare på godteri? Samme det vel om man spiser alt på en gang, eller fordeler det utover flere dager. Det blir jo fortært, uansett. Jeg går alltid for første alternativ.
  Allergi er no' dritt, men heldigvis kan man ta en pille mot det som er ille. Og satse på periodevis regnvær(kun om natten vel og merke!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Amen
   , det er alltid best å spise opp alt på engang. En ekstra bonus er at da kan man også tigge seg til mer av de som ikke er så smarte, de som sparer til søndag (??).

   Hvis man også bare sluker det rett ned uten og smake eller tygge, slipper man også å pusse tennene - har jeg hørt!

   Slett
 9. ...registrerer at du løper mye lenger når du er syk enn jeg greier når jeg er frisk og i min beste form!!!! :-) :-) Håper du blir helt god igjen snart.

  SvarSlett
 10. Clementine: Jeg er sikker på at du med litt innsats lett kunne flydd forbi meg på landeveien, det gjør de alle sammen.
  Innsatsen jeg legger ned står på ingen måte i samsvar med resultatene -)

  SvarSlett