søndag 13. november 2011

ENDELIG..

Gjennomsnittstid - 5,57/km.Temp, 3+?
Pulsbeltet reserveres for mølle da jeg fremdeles får gnagsår på lengre turer.Fredagens Totalt 15,45km, på asfalt.
14,25løp + 0,80løp + 0,40gange.
Sannelig på tide jeg kom meg ut.
Stoppet for en naboprat på 14,25. Viktig beskjed som ABSOLUTT ikke kunne vente til jeg kom hjem og fikk ringt. Faktisk hadde jeg gledet meg til nabostoppen halve turen. Utrolig hvor mye ekstra motivasjon man kan få av å ha legitim grunn til å kutte den siste bakkehumpa. Heldigvis var det folk hjemme og jeg fikk overlevert beskjed og tatt en 10min hvil før jeg subbet de siste 1,5.Isskraper er en klassisk og tidløs farsdagsgave, på lik linje med sokker og slips.
Knekkebrødbokser er kreativt og kontroversielt.


Good News!
 • Det er midt i november og ingen snø.
 • Jeg har ny vintertights.
 • 3 dager løpefri, fungerer som en drøm. Kjente ikke noe til hverken legger/lår eller hofter.
 • Jeg løp opp ALLE bakker.
 • Med mektig velvilje er jeg bedre i nakke/hode/rygg. Løping har mindre innvirkning enn data/lesing/blogging. Løper fremdeles med skuldrene klistret til øra, men jobber med saken.
 • Er innvilget, fra høyeste hold, lov til å spise så mye sjokolade som fysisk mulig fram til 2012.
Bare velstand og snart jul.
(dvs, nesten bare velstand og please ikke snø)

- og igår
Løp jeg 4,5km fivefingerjogg på mølle.
Inkludert det lengste intervallet så langt - 8min.
Sved godt i leggene med idag er jeg ok
, kanskje det begynner å gå seg til??

Gratulerer med fedre og farsdag!
Det blir vel kake? Vi skal spise Mem'ry Bays beste skolebrød.

10 kommentarer:

 1. Innlegget spruter av optimisme, glede og energi; jeg blir rent satt ut her jeg sitter og henger med nebbet ;-) BRA!!!

  Jeg er veldig enig i at det er mye god motivasjon i å se frem til en gå-pause eller "snakke med naboen pause"; jeg pleier å legge inn en slik pause-gulrot (eller fler) i økta om jeg har en litt tung dag.

  Det beste med disse tillatte pausene er jo når jeg ikke bruker dem: selv om jeg ofte gir meg selv lov til å gå i bakker så er det ingenting som er mer digg enn å komme til bakken og kjenne at "jøss, jeg klarer jo å løpe opp likevel" ;-) Deilig å kjenne på mestringsfølelsen når man kommer hjem å kan si "jeg klarte jo å løpe opp alle bakkene" :-)

  SvarSlett
 2. Så bra ata du føler deg bedre. Vi i midten blir så bekymret for deg. Vesla mi, snart kommer jeg. Da blir det trivsel på høyt plan, men ingen sjokolade

  SvarSlett
 3. Silja: Tror det må være først gang jeg har fått tilbakemeldinger på oppløftende blogging
  , så takk for det!

  Tror ikke jeg hadde kommet meg gjennom lengre turer uten slike gulerøtter. Vi er så lettlurte -)

  AnonymeDora:
  Her i huset slippes ingen inn uten sjokolade - be prepared!

  SvarSlett
 4. 15 km kvalifiserer til masse! sjokolade. Gåpauser er absolutt lov og noen ganger nødvendig, men så deilig det er når man kan springe opp bakkene istedet.

  SvarSlett
 5. Herlig langtur! Bare å nyte hver dag uten hålke framover. Jeg har også konstant gnagsår fra pulsbeltet, så jeg dropper det oftere og oftere...

  Hva er så dommen over vintertightsen?

  SvarSlett
 6. Anna: Nå har jeg tilbrakt så mye tid med å kjempe mot sjokoladen, uten suksess, at framover blir det full omfavning. Tårn og favner.

  Marit: Tightsen var utmerket.
  Men den er større enn normalvarianten, small = medium. Den eneste som hindret meg fra å velge xsmall var midjestrikken - men det er kanskje ikke så dumt å ha litt større på vinteren, får uansett ikke stilongs under.
  (Jeg er normalt str. medium/large.)

  Angående pulsbelte:
  Går en formue i gnagsårplaster hvis jeg skal bruke det på turer over 10km. Leste en plass at man kunne snu det slik at målerne kom på ryggen (???), prøvde, sånn for å ikke ha noe ugjort, men det virket selvfølgelig ikke. Noen andre som har forsøkt?

  SvarSlett
 7. Midtveis i november og null hålke - det er nesten grunn til feiring! Jeg tror forøvrig ikke at gåing i oppoverbakker forringer en treningstur, men det er god mental trening å komme seg helt opp uten. (c:

  SvarSlett
 8. Gratulerer med så fin treningsopplevelse. Det er fantastisk at noen dager løpefri gir deg så god resultat. Håper dun får flere sånne turer!Må også kjøpe vinter løpetights Hvor kjøpte du dine?

  SvarSlett
 9. Jannicke: Godt å høre deg si det, jeg går nemligen MYE i oppoverbakker!

  Aina: Denne gangen ble det xxl som fikk pengene. Når jeg tenker meg om kjøper jeg mesteparten av treningsstashet der.

  Når det blir ekstra kaldt, sånn over 10-, blir det ull og overtrekksbukse, synes ikke vintertightsene fungerer helt da, mulig det er fordi jeg ikke løper fort nok -)

  SvarSlett
 10. Hurraa og juhuuu til alt-
  - spesielt det med sjokoladen såklart :)

  SvarSlett