tirsdag 14. desember 2010

GÅRSDAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittsfart - 6,21 (9,5), temp 15-
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 163/176
Max-en var målt til 186 på første km, er sedvanlig pulsbeltetull, men 176 som jeg hadde på slutten er også uvanlig. Snittpuls på 173 på siste km er jo latterlig høyt.

Gårsdagens Totalt 8km (9 på beina)
Inspirert av Astrid og hennes - halveis er bedre enn ingenting - kom jeg til følgende milepæl av en revolusjonsinnsikt: Man kan løpe i mørket (når det er snø). Planen skar seg da jordbærløypa var nybrøytet og altfor glatt - jeg måtte utpå veien. Fortausløs, isbelagt asfalt og rushtid. Måtte holde meg i grøfta pga trafikken, men heldigvis var mye av isen dekket av snø.


Glattest i år men det gikk forbausende bra uten brodder - så lenge man ikke tenker på det, men slitsomt er det. Hvalpesing de første 2 og slips de siste 3, men moderat ok i midten.


Dette var faktisk mye tyngre enn 10 på mølla - tenk at jeg sier det. Trodde årsaken til at jeg var så sliten var rivende tempo og fikk litt hakeslepp da jeg etterpå så at farten var nærmere 7 enn 5/km. Ufattelig at jeg kan løpe 6,40/km og være så pumpa.

All Good: At jeg trossets mørkets farer og overvant elendig motivasjon.
Gloom & Doom: Life + litt knerusk og alle blendende bilene.
Ting har vært verre.


Påkledning: 15minus, jeg trodde det var 8.
Standard vinter. Ull på ull på ull. 2 trøyer, fleece + jakke øverst. Stilongs, leggvarmere + overtrekksbukse nederst. Litt kald på tærne, men måtte ta vottene av flere ganger for å lufte. Jeg svetter seriøst på hendene når jeg løper. Vanlige løpehansker kan vris opp og selv TJUKK tovaull som jeg bruker nå får et islag hvis turen er lang.
Tør likevel ikke å løpe uten.


- imorgen blir det mølle.

4 kommentarer:

 1. Heldigvis skal det plutselig være én pluss til torsdag, ellers hadde jeg fått kuldesjokk.

  SvarSlett
 2. Dette var det da ikke så mye halvveis over :) Ja, det er tungt å løpe på snø, kjempetungt! Men veldig bra trening. Spent på å høre om mølleøkten i morgen føles lettere enn dette!

  SvarSlett
 3. Det var halveis tanken som fikk meg over dørstokken (piggtrådvariant), eg, ble det bare en times gåtur var det bedre enn sofachips.

  - men snittpuls på godt over 170 på de siste kms - på noe som skulle være en rolig langtur, og forsåvidt gikk i rolig langtur fart
  - uplanlagt.

  Chassi: +1 er jo vår, utecafe og kun en stilongs.

  SvarSlett