lørdag 1. mai 2010

INNSATSEN ØKES.

Da er det gjort, hansken er kastet, ballen rullet, point of no return og skoen på foten - den andre foten, kan du høre klappet av en hånd og målet som helliger middelet?

Eller for å si det på en annen måte. Vi, 8K & I, har herved meldt oss på Oslo Maraton, distanse HALVMARATON.

- idag skrekkinngytende 21km.- om 5mnd derimot er vi veltrente, 5kg lettere flukt over asfalt, uten å sprekke og ikke så altfor langt over 2timer.

Målet er satt, teksten er skrevet - og idag er det styrketrening, (+ McDonalds & Ironman2 - for selv om Rom skal opp på Guinnesbokvis er det ikke gjort på en dag)

Ble du fristet kan du melde deg på her oslomaraton.no
- pstt, de har 10km og 42km også.

4 kommentarer:

 1. Genialt og ikke noe overaskende: Er det i sept.? Pga. av bryllupet i august kan jeg desverre ikke komme i sept., men kanskje jeg kommer snart istede. Hain te mæ, kanskje han blir med dere, vi får se, vi får se. Her er vi i full gang med å ordne bursdag, har en hjelper, som er mer opptatt av tv, spill, klipp og ballonger enn bæring og kasting. Ja spring ut i regnet og kaste rask var artig, skulle gjerne ha kastet mere var kommentaren. God 1 mai, klem til alle

  SvarSlett
 2. Sv: Ingen hindring! Du kan jo krydre løpeturene dine med f.eks i å ta høye kneløft, byks, hopp og sprett og tjo og hei- øvelser som gir deg et godt og kraftfullt fraspark.Her trener du ikke bare baken, men magemusklene er også i full sving vil jeg tenke meg.:)

  Btw,- er imponert over din iherdige løpeprestasjon! Ønsker deg lykke til på veien til halvmaratonet.

  SvarSlett
 3. Imponerende. Jeg skal løpe 10 km. Deilig å ha et mål å løpe mot når formen skal forbedres!

  SvarSlett
 4. Vel Doradora jeg er ihvertfall overrasket og litt forskrekket - over at vi meldte oss på så tidlig.

  - ellers takk for lykkønskninger og sender dem rett tilbake, sykkelritt og 10km er alle equally imponerende.
  - kommer til å følge med ekstra på bloggen på jakt etter joggenews :-)

  SvarSlett