mandag 10. mai 2010

DAGENS TRENING. (Intervall)

Oppvarmings & etterpåløypa. 1 runde hver gang og det er ikke bilde som er dårlig - det var faktisk så mørkt - tidlig formiddag til tross.

BAKKEINTERVALLER.
Mørkt, dystert og fossregn (burde hatt medalje) . Var klissvåt allerede etter oppvarming og måtte kutte ideen om å gå ned de bratteste bakkene, hadde blitt for kaldt - satser på at knær og legger tålte nedoverturene - prøvde å være forsiktig.Totalt 7,38km

Oppvarming (bakken + 1 runde i jordbærløypa)
11 x 120m (pausene var nedoverturen - stortsett)
Etterpåjogg. (bakken + 1 runde i jordbærløypa)Kommer til å betale for dette i morgen. Forrige gang tok det nesten 2 uker før leggstøla gikk over. Tror det først og fremst er nedoverjoggen som gjør meg så stiv - det er såpass bratt at jeg lander på tåballen, noe jeg som hofteskeiv hælløper IKKE er vant til.

Pains?
Kjente det i akkilles oppover og knærne nedover, men kun stramming - ikke smerte.Brukte også denne gangen ca minuttet, draget var 2 meter lenger enn sist - fordi brøytepinnen var tatt ned og jeg måtte bruke en stein. Det handler kun om å komme seg opp bakken - uten å gå - uansett fart og puls. Beina gir opp way før pulsen når max - men til høsten da har det blitt andre boller, rosiner og krem - (det er viktigst å lure seg selv). Til høsten da skal jeg løpe intervaller som vanlige folk - med høypuls og melkespreng - ehh melkesyre mente jeg.

2 kommentarer:

  1. Så flink du er - det hørtes ut som god trening! :)

    SvarSlett
  2. , ja som sagt det burde vært medalje for disiplinert dørstokkkryssing :-)
    , nå skinner sola.

    SvarSlett