lørdag 15. mai 2010

DAGENS TRENING. (9km)

Gjennomsnittsfart - 6,01/km (10), temp +12
Pulsbeltet er til vask - stinket.

Bakvendtlandjogg begynner å bli et mønster. Når sola skinner ligger jeg på sofaen og sløver, bøker og sjokolade. Forblåst fossregn derimot får meg til å forkaste alle planer om ren styrketrening og glemme at 2 dager på rad er kne-idiotisk og forbudt.

Klissvåt allerede før satelittene var på plass, sidelengs regn og motvind men flatt, bakkeløst og bedre enn igår. Motvinden tok på og farten ble deretter men dess dårligere været er det mer fornøyd og selvgratulerende blir jeg -)No Pains!
Bare knesmåtteri og stive hofter.Etterpå?

Burger King, is og sistelitenshopping. Hadde glemt 17.mai og ingen åpne butikker før tirsdag.
Nå? Vin og bridgeblanding - som bringer meg til følgende klage, var ikke bridgeblandingen mye bedre før ? - bedre lakris, og rund gelesjokolade - til og med posene er ikke like fristende!Operasjon - lett-som-en-maraton-fjær - begynner mandag - shhh da er det 17.mai, ingen som opererer da
- TIRSDAG it is - 5kg er målet.

6 kommentarer:

 1. Heia Heia - eller HURRA HURRA for 17mai.

  SvarSlett
 2. - og nå som du er her, har du spist bridgeblanding det siste året?

  SvarSlett
 3. Ja - jeg kjøpte det en gang - og stussa litt ppå at de grønne lakrisene ikke smakte som før - sjokkisene med gle var borte - og alle godbitene hadde de erstatta med noen store seige guloransje greier. Stoor skuffelse;)

  SvarSlett
 4. Akkurat! og kulene med gele var de jeg hadde gledet meg mest til - og lakrisen da self.

  SvarSlett
 5. Øh - bridgeblanding har da aldri vært godt? Stiller ikke det i samme klasse som kamferdrops og eukalyptuspastiller, sånt som har ligget en evighet i en bestemorskuff? :P
  Men bra økt, godteri og vin fortjente du i hvert fall!

  SvarSlett
 6. hmm - var ikke klar over at bridgeblanding var klassifisert med kamferdrops
  , når det er sagt forbinder jeg det allermest med besteforeldre og juleselskap, uante, utømmelige mengder - også i veska ikke kamferdrops - men:
  Kongen av Danmark - sukk.

  SvarSlett