onsdag 12. mai 2010

DAGENS TRENING. (5km)

3 bilder tok jeg idag. Ett av mølla - der en fremmed hoppet på akkurat i feil øyeblikk. Ett av tannlegekontoret - der en diger trailer sperret for skilt og hus. Det siste og eneste brukbare av ei dør - men går du inn her - finner du både bibliotek, kino, nav og god knows what else. Gjett hvor jeg var?


Dagens trening var bare skit.
Totalt 5,2km.
1km oppvarming
0,2km gange
3km (17,35)
0,2km gange
0,6km subb
0,2km gange.

Bena var totalt døde og fulle av melkesyre fra første 100m - kom meg til 3km kun på viljen. Strammet også merkelig bak venstre kne, innsiden, nesten som benet ikke ville strekke seg ordentlig ut og ble nesten litt redd for at jeg ville gjøre alvorlig skade ved å fortsette. Tenkte bare ett minutt til - og ett til og enda ett og det ble bedre men aldri helt bra og her jeg sitter nå kjenner jeg at det er stramt og ømt.

Hmpffff - dekker det meste.

Bittelitt styrke etterpå (dvs 1 mageøvelse + forsøk på armhevinger) og så rett til tannlegen - der ingenting hadde skjedd siden sist. Shock! og billigste tur ever - tannlegepenger er som omvendt monopol - og 800 er ny rekord.
(Litt foruroligende at dagens beste nyhet er at jeg måtte ut med 800kr).

3 kommentarer:

 1. Øy! Jeg svarte deg altså, lynkjapp som jeg er. Kusmitea.com.

  Hadde jeg ant flere premier på det siste spørsmålet ville jeg sikkert safet og sagt at du var på biblioteket, men ellers kan det være det samme. Så jeg sier kino.

  SvarSlett
 2. møkkatreninger er frustrerende...og knevondt..æsj...jeg slet med det en stund og klarte nesten ikke å strekke ut kneet etter at det hadde vært i ro..heldigvis har det gitt seg nå.

  Aner ikke hvor du var, men hadde tippet bibilioteket:)

  Her er alt pakket og klart..bortsett fra toalettmappa:)

  Og jeg skal helt klart kose meg:)

  Tar med meg boka balansekunst, bikinier og solkrem,
  ...det får holde :D

  Nyt helgen du også.

  SvarSlett
 3. Balansekunst har jeg hørt er bra :-)

  - og god tur igjen, ikke mye vårsol utenfor midt vindu - men da slipper jeg ihvertfall solkrem.

  Jeg har nå lest om kusmi og er nesten klar til å bestille.

  - og selvsagt biblioteket - jeg lånte lydbøker Skumringstimen og Havetskatedral som jeg regner med skulle holde en stund - sistenevnte ser LANG ut.

  SvarSlett