søndag 23. mai 2010

DAGENS TRENING. (12km)

Gjennomsnittstid - 6,13/km (9,7), temp +13
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 162/178

(inkludert fotostopp, tøyestopp og bakkegange)


8K kjørte til Statoil, vinket og dro.

Alt blir mye enklere når du alt du trenger å tenke på er å komme deg hjem,

- ingen mentalkrig om riktig snutidspunkt og nedturen det er å vite at for hvert skritt du tar blir hjemveien ENDA lengre. Da er det mye bedre å bli sluppet av med bare en vei fram.

Totalt på beina 13,32km.
Det blåste, gardinene stod rett ut og det var varmt. Heldigvis var lufta fremdeles fuktig, men det ble bare varmere og varmere, jeg sikksakket etter skyggeflekker og hadde som vanlig alt for MYE klær. Langtights og jakke - der jeg hadde greit meg fint med shorts og t-skjorte. Idiot.

Medvind i starten men fra 3-6km løp jeg mot en vegg. Rundt 5 var jeg utslitt. Stoppet på brua, like før 7km for å ta bilder. Gikk opp kirkebakken og tok en tøyepause ved kirka, akkurat som sist, ikke en sjel å se, søndag og alt.Mjøsa og brobygging den ene veien og Vorma på motsatt side.
(yes I know, ingen stjernefotograf)


Positivt? Fra 8,5km og hjem MEDVIND.
Negativt? Verdens største vannblemme.Sykkelpartner.
What else?
Jo, sykkelturen igår - 8km x 2 med kafèpause i midten. Spiste verdens verste tiramisu og nå er det like før jeg åpner sur kafèkritikkblogg - eller lærer å lage mat selv. Kaffen var god og lufta lummer.

Mens jeg lå pollensyk i forrige uke forandret verden seg. Alt er plutselig disneygrønt, det klippes, trimmes, plystres og jeg holder meg inne - (men jeg liker sola litt, bare jeg har hatt, solbriller og faktor 50)

Noen som liker seg i solveggen? - (bortsett fra Lilledora da:-)

7 kommentarer:

 1. Ja, undertegnede liker å sitte i solveggen, men her er det ingen sol, vi hadde det fint i går kveld, Gubbis dro løpende,for en stund siden, med en sekk på ryggen, for å hente bila, men desverre så ble han dårlig i magen, hadde ingenstes å sette seg ned, og hva skedde så?.....
  Han er nå hjemme igjen nydusjet, med en sekk full av skitklær. Han skal vaske dem selv

  SvarSlett
 2. hehe, men det er ingen skam, GreteW vant jo stadig vekk gull med diare (ihvertfall en gang hehe).

  - her er det sommervær.

  SvarSlett
 3. Så flink du er! - og så fine bilder da! Kjekt å følge med på bloggen din! :-) Selv har jeg bare løpt korte turer denne helgen og trent tempo...bare 11 km tilsammen på i går og i dag.... (og 25 tilsammen denne uka...) Føler meg plutselig litt pinglete når jeg leser hvor flink du er! Ha en fortsatt fin søndag! :-)

  SvarSlett
 4. Soler meg i glansen :-)

  - men 25/uka er nå bra da, selv har jeg bare 19 denne uka, ble et skippertak idag.
  God pinse og håper været er like bra på din kant.

  SvarSlett
 5. Det var jammen smart - å bli kjørt til et sted langt unna, så har man ingen sjans til å lure seg hjem igjen med en gang man får kalde føtter (for det får man jo alltid på et punkt underveis! ;) ) Jeg sier meg enig med Anne Mette, du er kjempeflink og det er veldig morsomt å følge bloggen din!

  SvarSlett
 6. Takk det samme :-)
  - koser meg godt med camp og løpsrapporter og får mange gode tips til neste år - massemønstring i Gøteborg frister ihvertfall.

  SvarSlett
 7. Da kan du igjen gå inn i Lilledoras verden og lese uten å rødme. Jeg har forandret på teksten og tatt ut usømmelige ord.

  SvarSlett