mandag 14. september 2009

DAGENS TRENING. (6km)


Gjennomsnittsfart - 5,45/km
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 170/183

'Homerun' i motvind. Dvs jeg hadde medvind på de første km. Jeg bruker jo aldri åpne på 5,47 - så jeg begynte å grue meg til snupunktet fra det øyeblikket jeg kjente vinden i ryggen. Den siste km er ei forblåst slette nesten uten vindskjermere og det var blodsmak i munnen slit.

Tørrhoste og tettnese plaget meg så smått underveis og ser ut til å ha satt seg. Liker det ikke da jeg har vært fri for hoste så langt. Trodde egentlig jeg var på bedringens vei - (halsen har vært vond så lenge at jeg later som ingenting).

Uansett - overlykkelig når jeg var ferdig og tiden er også litt bedre enn de har vært i det siste - selv om denne løypa alltid er litt raskere enn resten.


Gj.snittspulsen er fremdeles for høy og så du ser på grafen er det tullet i starten som trekker opp. Har lest at andre også har samme problem med beltet men aner ikke hvordan jeg skal fikse det.

POSITIVT: Overvant dørstokk, vind og generell latskap. Har dermed fortjent å velte meg i god samvittighet, selvrettferdighet og 'seriøse' tv-kokker resten av dagen.

NEGATIVT: Fortrengning og falsk smertefri glede praktiseres med sannferdig iver - på alle kroppsdeler og alle livets områder - intet negativt under denne solen - neihei!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar