mandag 31. august 2009

DAGENS TRENING. (Intervall)


Intervaller på tredemølle idag. I know - fancy!

2km oppvarming - rolig med fart fra 8 - 9,5km/t.
4 x 1km med 2min pause imellom. Fart - 10,2 - 10,3 - 10,4 og 10,5.
1km superrolig jogg til slutt - direkte etter siste drag.

All fart over 10km/t er sprint på mitt nivå - så jeg er sjeleglad for at jeg kom igjennom med liv og legger i behold - og det er alt jeg vil si om den saken - bortsett fra at høyre foten nå - igjen - er balsamert og gladpacked. Hele greia gikk bedre enn jeg hadde forventet så kjapt oppsummert er jeg fornøyd.Misha ble operert idag og ligger nå deprimert og skrantende med hodet i en krok. Selve operasjonen gikk bra bortsett fra at det slett ikke var en jursvulst - men en diger svulst av ukjent karakter - så vi vet fremdeles ikke om dette er god/ondartet.

Svulsten ble sendt til England for analyse og hele greia kostet den nette sum av 5000kr - inkl. body, kattesand og sårutstyr. 8K kunne ha bodd på A-hus med ukentlige operasjoner i hele 2010 for den summen. Det er forskjell på folk og fe. Svaret på analysen får vi om ca 2 uker - så vi holder pusten og håper på det beste.

Dette er faktisk det eneste jeg har gjort idag.
Trening og katt og vips var det natta.

4 kommentarer:

 1. Endelig kom det litt katteoppdatering. Tenker på lille Misha. Håper at de andre kattene er snille med henne. 5000kr., ja hva gjør man ikke for disse dyrene.

  SvarSlett
 2. Kattesykesøster er en pine sammenlignet med albuepasienter og jeg har nettopp hatt en hygiensik bandasjeskift disaster. Håpløs teip og blødende sår.

  SvarSlett
 3. god bedring for pusen og resten av familien
  info
  raviross skal løpe trondheim halvmaraton førstk.søndag

  SvarSlett
 4. Du må ikke slite deg ut til Oslo da. Det er enda viktiger vøttu.

  SvarSlett