søndag 23. august 2009

DAGENS TRENING. (6km)

Gjennomsnittstid - 5,53/km
Gjennomsnittspuls - 169 Maxpuls - 180.


Tilbake i hjemmeløypa - fremdeles med sakte musikk og forsøk på lett og rolig. Pluss og sjokk idag var at taktikken faktisk ga krefter igjen på slutten. Litt hjulpet av medvind klarte jeg uten større problemer å avslutte i et - for meg - energisk tempo. Motvinden de 3 første km til tross. Akkurat den oppmuntringen jeg trengte til å starte den nye uka (og overhøre hylende unger og surpeiser).

Ben og smerter ignores krampeaktig - alt jeg vil si er at det ikke har blitt værre.


Må ha hatt et brudd i registreringa for den bratte nedoverbakken rundt 2,5km finnes ikke.

Pulsen er fremdeles høy - men jeg plagdes ikke spesielt. Hjemmeløypa er sikkert litt lettere enn Setreveienrunden (ikke Sætre som jeg har skrevet). Ihvertfall kjenner jeg den mye bedre så jeg vet hvor jeg må ta det med ro - hvor det er lett osv.

POSITIVT: God avslutning på dagen med tanke på at den startet med frokost på McDonalds. Strømmen gikk og de sa den kunne ta noen timer. Vi flyktet og alle ropte etter burgere. Is og kaffe til meg.
NEGATIVT: Negativt - hva er det?


Det store spørsmålet nå er - melder jeg meg på Oslo Maraton - og if - hvilken distanse - 10 eller 21km. Maraton er selvfølgelig ute. Har til den 31.aug til prisen går opp - så jeg burde ha bestemt meg til da.

Heller mot 10km da jeg tror det blir en stor nok utfordring slik stova er nå. Beslutningsvegring!!

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for bursdagshelsing! Og haahaa, korleis visste du at eg er ein stor Grey's fan - det seier seg kanskje sjølv når ein likar medisinske ting + seriar med dramatikk og kjekke menn?! Min kommentar er i så fall (for ja, eg arbeider meir enn forventa, og kan godt innbille meg å vere ei dyreverdas svar på Meredith) - kvar er McDreamy?? Om ikkje i kollegaform, så i det minste som bonde? Men neidå, her er det pondus, brune tenner og grått hår framfor sexy unge menn med fjøslukt i håret og høy å hoppe i. Godt eg har ein kjekk ung handyman a la Aidan heime i staden, med heimesnikra møblar og visjonar om flotte hus :-)

  Hels alle! Stor klem :-)

  SvarSlett
 2. McDreamy eller Aiden - McDreamy - Aiden. Nå gikk det jo ikke så særlig bra med Aiden da - likevel det er jo alltid noe hemmelig og mystisk dypt med tilsynelatende overflate snekrende handymen - men så var det disse doktormainna'n da.
  - reperatører er hot - bil, fly, bein eller datamaskiner.

  Håper du får en fin dag og skal man først drømme seg bort på jobb er det et sunnhetstegn at du velger Meredith over Mostuen :-)

  SvarSlett
 3. hei
  raviross måtte investere i nye joggesko idag
  Asics

  SvarSlett
 4. Hvilke asics sko da og var ikke egentlig du Musoni, Mizoni, Mussoline fan?

  Jeg har også Asics forresten Kayano 14 men liker dem ikke og bruker dem aldri til å løpe i.

  SvarSlett
 5. hei
  asics nimbus 11

  SvarSlett