mandag 3. august 2009

DAGENS TRENING. (Run)

Gjennomsnittsfart - 5,49/km (akkurat som sist)
Gjennonsnittspuls - 167 (litt forbedring) , Max - 177.

Lynende oppsummering og kun need to know data. Det skal støvsuges, vaskes i forrykende fart, gjøres klart til gjester og jeg har kastet på tiden med pesing i regnet. Som en junkie rett fra rehab har jeg lagt all fornuft til side og ignorerer alt. No pain - selvfølgelig no gain også var det supersitatet fra Murakami :

- There will be pain but suffering is optional -


Merkelig hvordan bakkeprofilen bli forskjellig hver gang.

Høyrefoten er balsamert og pakket inn - smurte den også inn før jeg sprang.

Imorgen skal jeg til Naprapaten og selv om han aldri har klart å fikse meg før - setter jeg all min lit til han denne gangen. Hele kartongen i samme kurva.

Mer spennende er det at vi hadde flaggermus på stua idag.

3 kommentarer:

 1. Ja, eg vonar du hadde alt på stell til gjestane dine! Kanskje hadde dei med noko godt å ete, så du slapp å gjere alt!!
  Artig å lese om bøker som er på vandring. Eg har slutta å kaupe bøker, eg har så godt eit bibliotek i nærleiken av der eg bur. Men finn eg ei bok på eit kafebord - men eg er då så sjeldan ute og et - skal eg ta ho med, lese - og så sende vidare. Du må skrive når du får greie på kor boka vandrar. God natt til dei som søv inne - og dei som søv ute!

  SvarSlett
 2. Er så glad i bøkene mine jeg, så jeg har ikke hjerte til å legge igjen noen på et kafebord. Jeg leser jo mange av bøkene opp og opp igjen, og nå har jo de fleste av dem kommet på lydbok også, så da kan jeg både lese og høre på engang. Men det skal bli spennende å følge med boka di.

  SvarSlett
 3. Besøket har nå benket seg foran Paradise Hotel med pizza. (jeg ser jo ikke på sånt kan skjønne).
  Alle sover forresten inne - med bilnøklene under puta ifall det blir for ille. Det fossregner og mulige allergisjokk ble valgt over telt.

  Jeg har flere bøker klar til vandring og kommer (selvfølgelig) til å føre nitidig dokumentasjon.

  SvarSlett