fredag 5. juni 2009

DAGENS TRENING. (Roing)

Det har vært ei bakvendt treningsuke og idag var ikke noe anderledes. Kom meg av gårde - uten å sovne av - uten å glemme noe - right on time. Bare for å finne ut at styrkerommet var stengt pga vannlekkasje.

Løping var utelukket - har ennå ikke nådde nivået hvor jeg kan løpet flere dager på rad. Så hva gjør man?

Busser i vill fart til Jessheim og snusker til seg prøvetime på Spenst. Måtte fylle ut flere skjemaer med alt fra tlf & adresse - til syn på egen fysikk. Noen setninger om mål og ønsker - slik at jeg skulle kunne jobbe målrettet og min personlige trener kunne sette opp et egnet program. Jeg var meget fornøyd med egen fysikk og ønsket bedre kondisjon og mer muskler - det burde gi dem litt å jobbe med.

Kjøpte også en hengelås for - prioritering av sikkerhet gir tillit og øker troverdigheten (dessuten kommer de sikkert godt med på Gjerdrum (hint hint til han som trodde vi slapp unna med dukkelåser under Sentrumsløpet)).

All set up - gjorde jeg det samme som alltid - kun i nye omgivelser. 5 x 1000m roing med 3 forskjellige grep - etterfulgt av 45min styrke. Noe armer og legger + noen kompliserte mageapparter jeg aldri har prøvd (eller sett). Etterpå ble det sushi og hveteboller.


Skitvær. Surt og kaldt og blåser infernalsk. Håper det bedrer seg til i morgen - ihvertfall når det kommer til vind og regn.

Litt fristet til medlemskap på Spenst ble jeg også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar