onsdag 3. juni 2009

ALL DRESSED UP ,,,,,,,,


Murphy's Law. Jeg kom meg opp av senga. Har faktisk vært våken siden 4,30 pga vind og angst for ikke å høre vekkeklokka (igjen).

Stå opp, pakke, groom, spise - alt klart for STYRKETRENING. Her sluntres det ikke unna og det lyttes alvorlig til egne råd - men hjelper det?

Neppe - alt snudd på hodet. Sykt barn på sofaen og ingen trening og bytur på meg. Sabotasje!

Nå ligger ihvertfall stakkaren og sover. Satser på at han er magisk kurert når han våkner så han kan gå på taekwondoo (hehe) - no rest for the wary. Helt ærlig tviler jeg og synes han ser litt sjaber ut.


Huskeliste for Onsdag.
 • Kjøpe kontantkort til sjuklingen
 • Kjøpe - magnesium, grønnte, kontaklinsevæske, vin.
 • Bestille frisør & tannlege
 • Hente/Levere Bib. Bøker.
 • Ormtabletter katt.
Hvis noen synes denne listen har mye til felles med gårsdagens - så er det kun et synsbedrag. En optisk illusjon av et narrespill - står det noe 10km på dagens liste kanskje??

8 kommentarer:

 1. Stå opp 4.30 for å trimme!???
  You must be mad!!!
  Du får komme hit - jeg tror det kan hende du trenger vernepleie - eller gruppeterapi.

  SvarSlett
 2. Jeg stod ikke opp 4,30 da - våknet - det er en stor skilnad - men hvis du mener du allerede er kvalifisert til å pleie og verne kan det hende jeg tar meg en tur.

  SvarSlett
 3. Si meg sitter du og vokter på bloggen din? Rekker så vidt å trykke på publiser før du har svart.
  Du er absolutt verneverdig, og vell så det.

  Lite å gjøre nedi Dalen???

  SvarSlett
 4. Nå er jeg ikke like erfaren som dere mer blaserte skribenter.

  2 timer har jeg nå tvinnet tomler og ventet på å svare - det må da være selvhøytidlig nok for deg - eller er det kanskje sånn at man ikke skal svare i det hele tatt ?

  SvarSlett
 5. Er Sussegullet syk??? Stakkar.
  Ja, du kan vel bare springe opp og ned i bakkene i dalen du, da får du fin fin trening.
  Her regner det og blåser. Skulle egentlig ha vært på Haukvannet sammen med, dem du vet, men jeg takket nei og skyldte på været, men fruen i huset der, sa bare at det finns ikke dårlig vær, bare dårlig klær, Ja, ja, så har jeg vel dårlige klær da, men de er pene og passer godt til sol og varme

  SvarSlett
 6. Har holdt seg på sofaen i utstrakt tilstand - med feber i hele dag. Hadde ikke engang energi til playstation (bad sign) - men ser ut til å gå bedre nå.

  SvarSlett
 7. Dette er ein triveleg blogg å lese. Du er jammen litt av ein lesehest! Har du med deg lydbøker når du er ute og spring? Eller er det for sofakosen når du er heime att. Prøv å gje den sjuke ungen krekmbolle og cola. Det fekk eg av far min den gongen eg var lita og sjuk og borte frå skulen.
  Ja, og så Romantikk. Det nyaste bladet.

  SvarSlett
 8. Det ble 7-up (mot min vilje), tomatsuppe og vaniljekesam. Høflig som han er klaget han ikke engang på mine kokekunster - men sa seg beskjemmet enig med sin klagende far senere på dagen - men kun på direkte forespørsel (det var klumper). Utakk, verden og lønn.

  Musikk til trening og bøker i senga - det er slik det foregår. Har ennå ikke lært meg kunsten å lese sittende - med te, tepper og epler. Jeg har sett det på TV men forstår ikke at det er mulig :-)

  SvarSlett