tirsdag 13. desember 2011

DARK DECEMBER (4km)

Tvangsnostalgi & Livets evige bestanddeler = is, båt og hotpants.
(Hitra engang på 80-tallet. Dagens bilder er for deprimerende)

Dagens Trening Totalt 4,1km
Når alt er feil.
Blankt og livsfarlig overalt. Fremdeles syk.
Formen tilbakesatt til 2005.
Mer? Internettdingsen har løsnet fra taket og levernadøren påstår at det kan ta 3 uker å få sendt ut montør. (((3uker))). Det jeg ikke fortalte var de sannsynligvis hverken kommer seg ned bakken eller opp på taket. Innså plutselig at det betyr nettløst resten av året.
Is, is, is -

,og igår datt også jeg .
Hofte og albue smack i isen og dynket i skoldhet kaffe. Lå i flere minutter før jeg forkastet lårhalsbrudd og sprukket albue som gyldig grunn til vold og krampegråt. Idag er er venstresida stiv og blå.
Fram med fjellsko og museskritt.

Det som ihvertfall er certified sippegrunn er dagens trening. 4km på 40min.
Startet rolig på 8km/t og pulsen føyk rett opp til 170. Etter en km var den oppe i 178 og jeg løp fortsatt på 8 - uten stigning. Stoppet etter 1km. Prøvde å puste dypt og trippe lett - slik at jeg ikke forstyrret magesyra, som var et annet problem. Muligens var det stresset med å unngå å spy som kavet meg opp, men da det ikke ble bedre på andre forsøk, ga jeg opp etter 2km og gikk resten i oppoverbakke.
, dvs forsøkte å gå i oppoverbakke.

Tok bare 5min før jeg måtte flate ut og sette ned farten til 4km/t. Der holdt jeg meg til 40min.

Dyr i bur
Noen ville kanskje si at hvis formen er så dårlig at man såvidt makter å møllegå på 4km/t, så burde man holde senga. - og normalt ville jeg kanskje vært enig. MEN: Ikke når man hverken har internett, matlyst eller kondisjon - og veien er ufremmelig sørpeglatt.
Unntakstilstander!

Jeg forlater ikke biblioteket før de kaster meg ut.

7 kommentarer:

 1. Ååååh... næææ. Stakkars deg. Nå håper jeg noen i familien din leser dette og putter deg ned i sofaen med vått klede om pannen, urtete og lussekatter, appetitt eller ei. Dette er ikke tiden for å trene, Ingalill. Bli frisk!

  ( *3 uker!!!* Hva for en elendig leverandør er det du har?)

  SvarSlett
 2. Amen.
  Lussekatter har jeg forresten spist, (cafekjøpt), og når de kaster meg ut av biblioteket skal jeg gladelig la meg pakke inn og blir servert.
  Hører dere småbarn,????

  Leverandøren er DirectConnect. For å være rettferdig sa han innen 3 uker, så jeg krysser fingrene. Problemet er at fiksinga må skje fysisk på taket. Hadde man likt å balansere på møne kunne man jo gjort det selv, men jeg skjelver i knærne bare ved tanken.

  SvarSlett
 3. Stakkars syke vesle jente. Tror nok at hvis du har holdt deg litt i ro, så har du blitt raskere bedre. Vær forsiktig på glattisen, husk du er ikke 17 lengre, og husk at vi snart er like gamle. Hehehe.
  Rossen er på trening, han og plages med sykdom (ifølge han selv), undertegnede er frisk og rask og styrer til jul. Gleder oss til dere kommer

  SvarSlett
 4. Stakkars deg, dette høres ikke morsomt ut. Håper formen bedrer seg snart, og at internett kommer tilbake ved et mirakel.
  Vi har det godt på biblioteket - fikk servert lussekatter av en låner.

  SvarSlett
 5. Au! Det er livsfarlig glatt for tiden... god bedring! ;-)

  SvarSlett
 6. du er ikke den første som skader deg på isen,...om det skulle være til noe trøst! Forresten synes jeg at du er utrulig tøff som gidder og gå på tredemølle i 40 min. Sikkelig treningsiver. Men stakkars deg når du er mørbanka og blå legg deg og hvil litt da!!:o)

  SvarSlett
 7. Hvem tror på desembermagi?
  Ikke jeg, men nå etter å håpefullt stirret på skjermen i 10min, ble bloggen lastet. Montro hva som skjer når jeg trykker 'publish'?

  Takk for alle ønsker om bedring. Føler meg helt hjelpesløs uten både nett og jogging. Teppet rykket unna. Uvant situasjon og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre i denne nå halvsyke situasjonen. Får meg til å innse hvor avhengig jeg er av begge deler.

  SvarSlett