tirsdag 5. oktober 2010

GÅRSDAGENS TRENING (Subbings)

Nylagt grøftefri asfalt.

Igår:
Frøken Aktivlivstil skulle følge sitt eldste barn til flyplassen og deretter løpe avslappet og lett fra togstasjon til sofa. (hah).

Det fossregnet og blåste stivt og surt fra morgene av, så jeg kledde meg deretter - fin høstbekledning for rolig tur i skogen eller bussventing - ekstremt overkledd for løpsforsøk
- (nesten det samme som for -16)

Det sluttet også å regne, blåste fremdeles, men mild føn erstattet den hustrige morgenfølelsen. VARMT og når hofta streiket, leggene var vonde og kraftløse, låra stølgiktiske og magen full av vafler - ble det mest lunken gange.

Jeg gikk opp alle oppoverbakker - alle antydninger til stigning - og subbet i sakte jogg nedover. Sjokkerende at jeg for en uke siden var istand til å løpe 21km - idag ble det stopp nesten hver km - brukte over en time på 8km.
Kroppen er et mysterium.

Pluss: for at jeg tross alt beveget meg 8,5km
Minus: Alt det andre.

11 kommentarer:

 1. jeg tror sofa. bok te og ett par uker uten trening passer bra jeg:)Tid for å kose seg innendørs nå. Klem

  SvarSlett
 2. Jeg tror Marit er en muldvarp, hun vil alltid at du skal slutte å trene. ;-)

  Hva er målet ditt nå framover? Har jeg gått glipp av det?

  Løpesnakk (det kan du stå for) og boksnakk og kaffe i november!? Jaa!

  SvarSlett
 3. Syns du er flink, jeg! Viljen var der og tanken var god, i hvert fall!

  SvarSlett
 4. spigolLer så jeg rister jeg. Besøket er på bytur med venner. Ringte meg i formiddag og lurte på om hun kunne få låne ei veske. Låne ei veske av meg, gleden var stor, er hun også blitt en veskoman? Er det noen som deler mormors mani for noen (mange)ting. Jeg gleder meg til fortsettelsen

  SvarSlett
 5. Maritnr1: Hadde jeg tatt 2 uker fri hadde nok min karriere som superatlet vært history, men noen dager med innendørskos skal jeg klare.

  Ja til Novemberkaffe. Nye mål er under utvikling men halvmaraton under 2 timer burde jo være overkommelig til neste år + sprint + spretne triceps :-)

  Maritnr2: Tanken var god men det spørs om viljen hadde holdt hvis bussene ikke hadde landlig høstferiefri. Eneste måten å komme seg hjem på var beina.

  - og at avkommet har fått veskemani - tror jeg ikke noe på, hun hadde sikkert vært like glad for en plastpose. (basta!!!)
  (beklager.)

  SvarSlett
 6. Æsj, sånne kjipe turer. Jeg klarte så vidt 6 km i dag, bena var så tunge at jeg nesten begynte å gå halvveis. Tror kroppene våre er slitne etter halvmaratonen! Klapp deg selv på skulderen for at du løp 8,5 km, uansett hvor få gode intensjoner som lå bak. Og det må jo gå bedre neste gang.

  (Hvis det kan få deg i bedre humør; jeg er akkurat ferdig med løpeboken til Murakami. Som mange andre likte jeg den ikke så veldig godt, men jeg lo godt av gravskriften han ønsker seg: "At least he never walked". Vi kommer langt med å være pragmatiske :) )

  SvarSlett
 7. Tror jeg heller får satse på - Gikk i Oppoverbakker - som gravskrift .-)
  Rart men av alle som har lest boka, virker det som jeg er den som likte den best.

  Applaus til deg for å ha stått imot gåtrangen. Jeg har gått for siste gang (denne uka :-)

  SvarSlett
 8. Der tar nok fruen i dalen feil. Vi har som du sikkert vet, skapet fullt av plastposer. Men gjesten ringer og spør pent om å få låne ei VESKE. Selfen får hun det. Jeg slenger ut flere alternativer og hun plukker ut den som passer i dag. En av dagene skal vi gå igjennom ALLE veskene og hun skal få plukke seg ut NOEN, vi reiser bare til Spania vi vettu og kjøper flere. Å, jeg elsker den lille/store vesketuppen :0))))

  SvarSlett
 9. Boka var jo søt i og for seg, og det skal mye til for at jeg misliker å lese om jogging/maraton/triatlon - uansett - men jeg syntes først og fremst at den var skrekkelig klisjéfylt og rett og slett dårlig skrevet. Hadde den handlet om golf i steden hadde jeg kastet boka på peisen etter et par kapitler!

  (Tenkte jeg skulle komme på en morsom gravskrift til meg selv her, men det klarte jeg ikke på sparket - får komme tilbake til det! Din ruler :) )

  SvarSlett
 10. apropos morsom gravskrift
  ''her hviler ingen fordi hans far brukte Durex gummi''

  SvarSlett
 11. (haha) - men jeg vet ikke helt om jeg ville valgt den selv :-)

  SvarSlett