mandag 17. mai 2010

HURRA FOR DEG.

- bare 10 minutter til. 10 minutter til jeg må vekke alle og freden er brutt. Skjortestryking og febrilsk jakt på søljer. Alle de tingene vi ikke gjorde igår. Flagget? Buksa til 8K er fremdeles våt (og jeg vet den ikke blir tørr på den neste timen).

Kjolen min - min eneste fra dette århundre - er altfor trang - pølseskinn og sitting er ut - i jula passet den perfekt. Bundadskjorta til sureteen har ligget i skittentøyet ett år og hvitskjorta til junior er for lita. Dette fant jeg ut for 30min siden - ergo er det for sent å stresse.

En annen ting - jeg har gått og sagt til alle at det snødde ifjor - men det er løgn. Faktisk var det helt ok vær - og MYE grønnere, MER vår enn det er idag.
Kirkebakke bevis:


Det første bildet er fra joggeturen for 3 dager siden. Bildet nr.2 fjorårets 17.mai. Knopper på trær og grønt gress.

Dagens status. Det fossregner.
---------------

UPDATE: Været bedret seg og selv om det aldri ble spesielt varmt, sluttet det å regne og gikk faktisk an å sitte ute - selv om jeg var stivfrossen til slutt. (psstt 8K buksa ble brukt våt og pengene ble lånt av bunadteen.)

2 random bilder - blottet for kjentfolk fra årets 17.mai - tog og skolemoro.

Etterpå: Lammegryte og blåbærostekake, fest hos vår gode supereffektive gourmetnabo. Beste ostekake jeg har smakt - ever!

5 kommentarer:

 1. En fin 17. til dere og. Har du husket pengene? Man pleier å ordne ferdig alt på 16 mai. Da stryker man skjorter, man vasker de dagen før, og ordner med sølv og flagg og you name it.
  Si meg har du ikke tatt meg deg noen lærdaom hjemmefra du, mora di måtte være en dårlig læremester.
  Men kos dee iallefall da.

  SvarSlett
 2. Lærdommen sitter i hodet - utførelsen derimot er det værre med :-) - psstt nå er vi tilbake.

  SvarSlett
 3. Det er ikkje for seint, Ingalill! Eg føyer deg (dykk?) gjerne til lista :-)

  SvarSlett
 4. Jeg fjernet flekker og pusset sko på vei ut av døra... Og jeg hadde jo helt glemt at bunadssølvet kanskje burde ha blitt pusset - pytt sann! Blåbærostekake høres *utrolig* godt ut!

  SvarSlett
 5. Fivrel - noen hintet om at ei viss søster kanskje var ledig og da er sannsynligheten for barnevakt mye større - opp på lista med oss :-)

  - ostekaka var utrolig :-) - men at bunadsølv skal pusses?? - det har jeg aldri hørt om, kan neppe stemme!

  SvarSlett