søndag 27. desember 2009

- SÅ HAR MAN SPIST ENHVER ENERBÆRBUSK -


DonR og 8K dro for å trene og jeg sitter igjen, sjokoladeflekket, trøtt og full av dårlig samvittighet, men jeg orket bare ikke. Støl i armer og rygg etter igår og selv om det bare har vært korte turer har jeg løpt (igår kun oppvarming) 2 dager på rad.


Igår ble det 4km rolig oppvarming (3 løping, 0,5 gange + 0.5 subbing). Deretter styrke - mest uten vekter. Armer og mage - stort sett.


Egentlig burde jeg være fornøyd men det at andre dro for å trene - uten meg - gjør at jeg føler meg som en slabbedask - hjelper heller ikke at jeg dvasker rundt i nattklær og konfekteske.


Dagens sedate program:
Lese, la meg verve i en bokklubb, blogge om julegaver og morgendagens mulige kamerakjøp, duppe, ringe snøplogmannen så han kan gjøre veien klar til hjemkomsten og kanskje en aldri så liten tur til McD - for å spise is.


Takk for julegavene - alle lesende givere.
Jeg fikk hjemmestrikk - både jakke, snømann og sokker - alltid like populært. Bøker - Vidunderbarn (mp3) og Det Tredje Tegnet (Yrsa Sigurdardottir)
Treningsting - løpehansker, supertrøye og asics vinterbuske (med eget inskutt beløp)

++ veldig mye annet jeg ble veldig glad for - bla - penger som maybe, maybe skal brukes til nytt kamera i morgen.

Et kamera jeg enkelt kan ta med meg på joggings og fotografere elg, ekorn og asfalt, dokumentering av vær og løpeforhold, hver dag. Lite, lett og brukervennlig - i superkvalitet til gratispris.

Jeg ønsker meg dette - Panasonic Lumix DMC TZ7 - men det er nok dessverre litt for dyrt, man kan jo alltids drømme om tiårets nyttårssalg - på CitySyd - (psstt, der er det sommer hele året)

På tide med en formiddagslur!

2 kommentarer:

 1. Har du glemt å oppdatere, eller har du fryst fast der nede i dalen?
  Det ble så tomt og stille her hjemme, etter at vi hadde rydedet og ordnet sneglet dagen seg av sted. I dag måtte jeg ut og lufte meg litt, og dro for å handle litt nytt, noe må man da finne på.
  Gla i dere alle og savner dere myyyyye

  SvarSlett
 2. Dårlig med trening - klarer ikke å moblisere nok engergi til å komme meg ut i kulda - og hva skal jeg ellers skrive om??
  Huset føles plutselig mindre enn ever.

  SvarSlett