tirsdag 22. desember 2009

GODDAG DU GLITRENDE.


Selv om jeg knapt har nevnt det er jeg faktisk klar over at det snart er jul, derfor har også halve familien kastet seg rundt og reist på juleferie - til midten. Sekkene var fullpakket av laptopper, julegaver og bøker - (noen hemmelige).

Bokupdate:
I jula er minstemålet å lese ut Knausgård 2. I bilen hadde jeg planlagt å høre ferdig Drageløperen med det ble nedstemt, istedet ble det Huck Finn, som jeg sikkert har lest 10 ganger - både på engelsk og norsk - men jeg bøyde av for familiefreden. Vi rakk akkurat å komme til den delen jeg liker best - befrielsen av negerjim, ved hjelp av smørekniver, taustiger og stjålne skjorter - og vips var vi framme.

Alternativ 2, også i sekken er The Historian (Historikeren) av Elizabeth K(noe), husker ikke navnet i farta, korskuva eller noe i den duren.

Det skal selvfølgelig også trenes heftig, spises på julevis og ellers feires på tradisjonelt, inkludert laks med chillisaus, dessertsjokolade og delfakake, til meg. :-)

2 kommentarer:

 1. Lang biltur med lydbok, det er topp. Men lydboka må stå i forhold til humøret. Eg skulle hente bilen min på verkstad her ein dag. Det er 10 mil til verkstaden, og eg var ute i god tid, for eg hadde masse å gjere på jobb så eg måtte fort heim. MEN så må eg vente TRE timar på bilen! Heile verda fall i grus(nesten). Så skulle eg finne mi eiga ro då eg køyrde heim - med lydbok og all ting. Den fyrste novella på lydboka handla om ein familie som mistar sitt einaste barn. Då slo eg av. Og no veit eg ikkje om eg likar den forfattaren meir. Derimot - den ungarske boka Døren som du skriv fortreffeleg om i ein tidlegare blogg, var ei god lesaroppleving.
  Kos dokker. Trim med måte og forsyn dokker godt av alt det gode Mor i huset lagar for dykk.
  God jol.

  SvarSlett
 2. Døde barn er tabu både i lyd og på papir + snikende sykdommer.

  Nå har vi tint juletreet, støvsugd barnnåler, det stekes på kjøkkenet, noen er syke og julefreden er fremdeles et stykke unna.

  God Jul og hils til odelsbarna.

  SvarSlett