fredag 10. juli 2009

DAGENS TRENING. (Roing)


Kom meg endelig ut av sofaen og er ganske stolt av at jeg klarte å la være å løpe. En ekstra hviledag for foten (nr.4) er forhåpentligvis alt den trenger. Mulig jeg tester det ut i morgen. Det har faktisk vært litt bedre å gå idag selv om jeg fremdeles kjenner det i kneet.

Mens 8K travet rund på Gardermoen holdt jeg meg i styrkerommet med roing og vekter. 5 x 1000m - 3 ulike grep. Her er det lite framgang å spore gett. Fiskepuddingarmer som dirrer av harme og vekter som ikke lar seg rikke. Vet jeg har herpet på dette ofte -- MEN - styrketreningen må trappes opp.!!

Det ble mest armer og ben - retrospektisk skadeforebyggende og ingen føre var her. Knebøy, markløft, tåhev + armer og situps. Regner med jeg kommer til å være ganske støl i morgen.


Legger ved 8Ks tider. Det var lett yr og perfekte tilstander på Gardermoen og etter å ha tatt noen runder med killerknebøy i maskin la han ut på 5,8km (rapport ferdig - happy?)

2 kommentarer:

  1. Driver litt og rydder her, finner ting som ikke hører til huset, bl.a en Portervill T-skjorte, noen som kjennes ved den.
    Bra du hviler beinet, kommer alltids nye sjanser vettu.

    SvarSlett
  2. Kan høre til alle de 3 andre. Kommer an på hvor stor den er.

    SvarSlett