tirsdag 2. juni 2009

DAGENS TRENING. (Run)

Det er nesten flaut å innrømme det - men nok engang sovnet jeg av - (damn allergipiller og bøker som holder meg oppe hele natta). Mistet sjansen til behagelig flatløype og måtte ta dagens hjemme. Det vises krystallklart på km.oversikten hvorfor jeg alltid klarer å overtale meg selv til kun å løpe 8km i denne løypa.

Hele km nr.5 er en nedoverbakke og nr.6 er samme skitbakken opp igjen. HELL. På bunnen av bakken var bena ubrukelige geleklumper og akkurat da var det man måtte snu og karre seg oppover.

MEN - Dette er så langt den raskeste 10km jeg har løpt - 58,06. Forrige gang jeg løp 10km i denne løypa var 9.mars i snøslaps og kun flekker med bar asfalt - da på tiden 1,05.26. 7minutt må man si er bra framgang på 3mnd - uansett vær.

POSITIVT:
Ny rekord på 10km.
Overvant med jernvilje impulsen til å snu på 4km.
Perfekt temperatur - 13/14'C og stort sett overskyet.

NEGATIVT: Motvind. Stive legger. Dårlig gressklipping i grøfta så jeg må tilbringe mer tid på asfalt enn ønskelig.

3 kommentarer:

 1. Flinke du, løper hverdag. Du løper vel snart fra pappaen din, sånn som du trener. Kan tro han er stolt av deg. Her er det vare grisværet. Regner i bøtter og spann også er det bare 7 grader. Klems

  SvarSlett
 2. Kjære deg; er det no godt for kroppen din med all denne springinga! I all slags ver??
  For nokre år sidan hadde vi kvar sommar ein familie på besøk. Trur du ikkje at faren i familien var fæl til å springe. Og helst oppoverbakkar. Du skal sjå du slektar på han.

  SvarSlett
 3. Jeg gikk nesten i gulvet da jeg logget på å så at det var liv hos moshonista - 2stk til og med. Joy.

  Sånn for å ha sagt det er det bare joggings annen hver dag -- og imotsetning til han som var på besøk liker jeg mest nedoverbakker. Helst hele tiden.

  SvarSlett