fredag 17. juni 2011

GIRLY GIRLY


Iformløpet
som jeg trodde var neste lørdag, viser seg å være i morgen.
Elendig timing at juni skulle gå så fort. Her har jeg ligget til sengs, kløe, halsvonde og har ikke beveget meg utendørs siden tirsdag. 4 nidarposer til halvpris er fortært på 3 dager og det eneste jeg har lyst på er pringles. Ei lavkarboberte påstod at jeg ikke hadde hatt så vondt i halsen hvis jeg ikke spiste så mye sjokolade, men det tror jeg ingenting på.
Toneklone, what say you - er det sant?

Tvang meg ut på sykkel idag
, for å dobbelsjekke at det var allergi og ikke influensa, det føles jo identisk, men da jeg greide 2 x 8km i rolig tempo uten kollaps, friskmelder jeg meg og stiller til start. I dette øyeblikket er jeg ibuxdopet og klar for senga, men i morgen skal jeg late som ingenting. Får håpe denne sykkelturen har bedre effekt enn den jeg hadde dagen før Sentrumsløpet.

Det eneste som nå må gjøres er å finne ut:
- hvor startnumrene skal hentes - sport1 i storgata?
- hvor sats er - schausplass?
- hvordan i svarte man skal kommer seg til denne sofieparken?
- hvorvidt jeg skal løpe med regnjakke?

Jeg har kart, men har flere ganger greid å rote meg bort ved å trave opp og ned Karl Johan, så det skal bli meget interessant. Min faste veiviser vil ikke være med, så jeg regner med å innfinne meg i Osloby ved morgengry for å rekke til 15 start.

Badnews: Kom nettopp hjem etter å ha ventet 2t på legevakta.
5k ramlet i skogen, men heldigvis er ingenting brukket.
Jeg er 2kg tyngre enn under Sentrumsløpet og har heller ikke maktet 10km sammenhengende uten leggtøy siden samme løp. Regner med at jeg kommer til å stoppe også i morgen, men det får være, jeg taper sikkert mindre på strategisk tøying enn å fortsette med melkesyre.

Good? Det er meldt regn under løpet! Hurra!!

Flere som møter opp?
Husk man kan vinne en sofa.

20 kommentarer:

 1. Lykke til i morra, skal heie på deg. Her er det varmt

  SvarSlett
 2. Det er kanskje noe usympatisk å si dette, men det er SÅ DEILIG å høre at det er flere som sliter med helsa for tiden! Allergi eller influensa - det er noe drit, åkkesom.... God bedring og lykke til i morgen! Vi skulle egentlig løpt sammen, men i tillegg til svikt i helsa, så har Bergensbanen nettopp stått i brann og er steng på ubestemt tid. Flom er det visst også på veien, har jeg hørt.. Tvi, tvi!

  SvarSlett
 3. Spør du meg så er karbo helt essensielt for å prestere max, så du har vel hatt tilnærmet perfekt oppladning. Tror ikke det skal regne, men skyet oppholdsvær med våt asfalt er vel ok det også? Vi sees imorra, heia, heia!

  SvarSlett
 4. Søren at jeg er opptatt med potetløp på den franske skolen i morgen, ellers skulle jeg guidet deg gjennom storbyen! Pust ut, du finner Sport1, og så tar du trikken derfra til Grünerløkka. (Ikke rot deg inn på Karl Johan denne gangen.)

  Regnjakke? Ikke på vilkår.

  Masse lykke til, håper formen er bedre i morgen!

  SvarSlett
 5. Haha, lavkarboberta har rett. :oP

  Neida, eller joda, jeg føler meg i alle fall bedre på lavkarbo - også når jeg er syk. Jeg blir lettere syk og det går raskere over. Men på allergien min har mitt vanlige lavkarboliv ingen virkning. Veldig mye mulig det er fordi jeg i juni er så trøtt, slapp og sliten at jeg knapt orker noe som helst og gjerne tyr til lettvinte høykarboløsninger. Gurimalla så godt sjokolade er for en pollensliten kropp! Så spis dine Nidarposer, og heller ha en litt vondere hals. Sjokolade er godt for hodet - selv om ikke sjokolade akkurat er kroppens beste venn. :oP

  Masse god pollenbedring! Jeg håper på lett duskregn i morgen. Øynene mine er nå så røde, såre og vonde at jeg knapt ser noen ting. Kombinert med å ikke få puste, så blir det en perfekt løpeform. :oP

  Lykke til i morgen! Kanskje vi ses? Jeg skal løpe 10 km.

  SvarSlett
 6. Takk, takk!

  Yep, til tidenes oppladning, rett ut i 4 dager med rent hvitt sukker som brensel, jeg kommer til å gå som ei kule -))

  Anne Mette: Tog i brann er jo forsåvidt god nok unnskyldning, men trist er det jo. Flom og tog i brann burde egentlig nøytralisere hverandre og du kan gjerne få glede deg over min skrantende hals,
  (klarer nesten ikke å svelge.)

  - men Astrid, trikk? Det går ihvertfall aldri bra, jeg må nok turiste meg langs gatene med kart, kan da ikke være så langt å gå?
  Og potetløp? på en sådann dag?
  , er det frenchfries? (fniiiis)

  Det blir regnjakke hvis det regner, hvis ikke blir jo klokka våt, og det er kjekt med ekstra lommer, ifall jeg må fotografere eller ringe underveis.

  Tone: , javelda -)
  Vi finner nok hverandre for du høres ut akkurat som meg, hoven og rødøyd.

  Lykke til alle sammen
  , vi vinner nok
  sydenferier alle mann.

  SvarSlett
 7. For å ikke glemme at vi vinner hver vår sofa.

  SvarSlett
 8. Lykke til! Det er lett å finne frem altså:-)
  Sportsbutikken er rett ved Jernbanetorget(bak Oslo city), og derfra er det kun 100-200 m til trikken i storgt som praktisk takt bringer deg til start. Er kart v trikkeholdeplassen.

  Detta går bra vettu;-)

  Skulle gjerne vært til hjelp, men tør ikke forlove meg-må både amme minste og løpe m eldsten før jeg selv kan løpe. Og ikke minst avgotograferes i iformteltet. Grøss og gru som jeg må jobbe m antrekket og sminken!!

  SvarSlett
 9. Trikken skremmer vettet av meg
  , men siden både du og Astrid har foreslått, kan det hende jeg prøver, må bare løse garderoberebusen først.

  Lykke til, både med løp, amming
  & fotoshoot!

  SvarSlett
 10. Hadde det enda vært frenchfries... Redd det bare er kjedelig, norsk tradisjonelt opplegg, ikke vin til pølsene engang... (Men jeg skal stort sett sitte på en stol og drikke kaffe og være glad for at ungene er så store at jeg slipper å gjete dem rundt.)

  - Ta trikken, seriøst, som Siri sier er det lett å finne fram, og du ser vel masse turkise damer med kubjeller og OL-hatter du kan følge etter - og hvis ikke så forstår de fleste i Oslo trøndersk.

  Hvordan er formen i dag, da?

  SvarSlett
 11. Knalltøft av deg å starte i morgen, kult!

  Jeg er på Oslo S litt over halv to. Er ikke fantastisk på å navigere, men om du tror flere navigerer bedre sammen enn én alene så kan vi godt gjøre en innsats sammen, hehe (tlf: 40454065). Vi fikk hentet startnummer og goodiebags i går, så det er navigeringen frem til startstreken for oss. Håper halvannen time holder, hehe.

  Uansett: lykke til i dag!

  SvarSlett
 12. Blir forøvrig litt skremt av Astrids uttalelse om turkise damer, kubjeller og OL-hatter (evt. VM luer)... Er ikke helt sikker på om dette er løpet for meg - I will soon find out.

  SvarSlett
 13. Ja, litt skremmende. Kanskje like greit at jeg måtte jobbe i dag?
  Lykke til!
  Jeg har forresten hørt at sjokolade er BRA for halsen. Så det spørs om du ikke hadde vært mye verre hvis du ikke hadde spist de nidarposene.

  SvarSlett
 14. Lykke til! Jeg heier på deg fra sofaen, og overfører mange gode og sporty tanker til deg.

  Men enda viktigere: Hvor blir det av vampyrkrigersexomtalen?? Jeg vil lese!

  SvarSlett
 15. Ha ha jenter, det er bare jeg som svartmaler ;) - heier fra sofaen jeg også!

  SvarSlett
 16. Hadde du svarte klær? Solskjerm? T-skjorte med Hey kids....? I så fall så jeg deg da du varmet opp og da du løp forbi meg. :-)
  Og Janicke, hadde du svart løpeskjørt? Da så jeg deg også, ved mål.

  Gikk det bra i dag?

  SvarSlett
 17. Ahh, Jannicke, hadde jeg bare lest kommentarene før jeg dro, det hadde vært kjempehyggelig. Jeg fant fram uansett da - og jeg tror jeg så deg.
  Ved premieutdelingen, med parkens peneste sko, jeg jogget over, men da jeg kom meg rundt folket hadde du begynt å gå, og fant ut at det ble for teit og løpe juhu-ende og stalkende etter -))

  Yep Tone, helt svart og hemmelig. Du skulle ropt noe, for jeg er som vanlig i rockn'roll transe, artig at jeg løp forbi deg da!

  Takk for all sofaheing
  , nå skal jeg først tømme vinglasset, så skal jeg fortelle hvordan deg EGENTLIG gikk -))

  psst, Line, jeg har ikke tid til å skrive om vampyrsex, først må jeg fortelle om joggeturen i oslo, deretter, lese Big Sleep til morgengry.

  SvarSlett
 18. Jeg holdt på å rope, men fant ut at da hadde jeg vel dødd av oksygenmangel for noen som kanskje ikke engang var deg. :oP
  Da vet jeg i alle fall hvordan du ser ut. :o) Gleder meg til å lese om løpet!

  SvarSlett
 19. Hjeeeeeeelp! Jeg klikket meg inn på dette innlegget i den tro at dette var en omtale av en eller annen chick-lit bok... Også var det om -gisp- fysisk aktivitet!

  Anyways, håper det gikk strålende i dag! Det er rene skjære galskapen, misforstå meg rett, men de gærne (bør) har det godt?! :)

  SvarSlett
 20. Tone: Kanskje like greit, hadde jeg hørt deg hadde jeg vel blitt så sjokkert at jeg hadde snublet i øldrikkerne på alle utekafeene vi måtte forsere -)

  Elikken: Hah, nå tenkte jeg et frø ble plantet dypt der nede i psyken, og nå 40-års krisa kommer
  = HAH.

  Astrid: Det med trøndersken, hmm, der fleste i oslo er svenske, og sliter!

  SvarSlett