tirsdag 12. april 2011

TRENINGSUKA.

Epletrehalvering og grøftegraving er også trening.

Jeg har trent!
Selvfølgelig har jeg trent, flere ganger til og med, har bare ikke hatt ork til å skrive om det. Mest fordi jeg bukket under av beinhinneangst etter siste, og årets første, rene asfalttur. 11km er sikkert idiotisk som vårlig jomfrutur, men jeg mente selv at jeg løp nok i grøfta til at det burde passere.

Nei, sa beina. Gnagende beinhinner, kulelager langs beinet og vondt til og med, langstrakt i sofaen. Gjorde den vanlige tabben - å lese meg opp på legger og eksløpere med leggproblemer. At jeg aldri lærer, google er gift for løpshypokondere. Istedet for proaktive isposer, tigerbalsam og kompressjonstrømper (Rådet for smarte kjerringer sier det virker) - ble det apati og sofadepp.

5 dager tok det før neste løpetur, som var på mølle. Da tok jeg like godt en neste dag også og en i går. Så ble det 3 på 4 dager.
- og nei, jeg lærer aldri.
Rebelsk overdrivelser - og benyttet jeg hviletiden til styrketrening, sykling og yoga? Selvfølgelig ikke.
Kan jeg ikke løpe vil jeg ikke gjøre noe annet heller!

Modenhetsnivået er høyt utviklet i dalen.

Den gode driven med 2 ganger styrke pr.uke er dermed brutt. Både i går og idag hadde jeg store planer men omstendigheter utenfor min kontroll (upålitelige vekkerklokker og sjokkvarmt vær) - ødelegger. Gode intensjoner men ingen gjennomføringskraft.

Allergien er tilbake for fullt - trodde jeg skulle berge til mai - men her måtte selvfølgelig sommeren komme før snøen var borte. Vondt i halsen, kløende og trøtt. Alt jeg vil er å sove til høsten.
Idag regner det - heldigvis.


Mer?
Hagen er en sump, leggene fremdeles såre og kun ei økt med spinning i forrige uke. Tirsdagstimen som jeg kommer til å droppe til fordel for mandager så ofte som mulig. Fordi: Oppvarmingen = 8min med instrumental??? Mer skal det ikke til, før treningen begynner har jeg mistet alt humør, samt alle følelser i rompa.


Noe positivt, please?
Jo, tror leggproblemene kan gå over, løpes bort med måtehold og sakte asfalttilvenning. - og allergi til tross, det er deilig å se vinteren slippe taket.
- sa optimist-inga!

4 kommentarer:

 1. Må bare si at jeg syns litt synd på deg, men at du aldri lærer. Gå til legen og få deg alergi med. Øyedråper, tbl. og nesespray. Det lønner seg. Masse hilsner fra en som ikke har hatt alergi problemer på et par år. (noen fordeler med å bli litt eldre)

  SvarSlett
 2. All sympati mottas med takk -)
  Jeg har noen tabletter fra ifjor, men nekter å gå med på at det er sommer allerede!

  SvarSlett
 3. Har du ikke skjønt at det er sofadepp som hjelper mot beinhinneproblemer, da, og *ikke* isposer, tigerbalsam og kompresjonsstrømper?

  Jeg synes faktisk du burde ha med mp3-spiller på spinningtimen, og si jovialt til instruktøren at du foretrekker noe som ikke er *instrumentalt*... Hallo!

  SvarSlett
 4. , ja det er vel rette måten hvis jeg ønsker å bli bannlyst på livstsid.
  Får prøve å snike den inn i all hemmelighet, gjemt under en KJEMPECAPS -)

  (jeg kommer alltid til å klamre meg til ovebevisningen om at tigerbalsam kurere alt. Tigerbalsam og hvitløk).

  SvarSlett