mandag 20. desember 2010

DAGENS TRENING (6km)


Yay. Jeg kom meg ut.
En liten subbetur i jordbærløypa. 6km. Opp og ned i 14-. Blind tro på glatta nedover. Måneskinn og motvind oppover. Det var tungt og bedagelig på samme tid. Skikkelig sliten ble jeg ikke før jeg etterpå måtte spurtgå opp bakken pga glemt veske. Julepakker ble stresset forsinket avgårde også ble det pizza i stinkende treningstøy.
- nesten som afterski.

Smånisse med koffert. For imorgen reiser noen av oss på juleferie. Andre må være igjen å jobbe. Uforberedt og forvirret. Har null kontroll på julegaver og avreisetidspunkt og som juleklær får det holde med ulltrøyer og stilongs. Ryktene sier at det er kaldere i midten enn østen.

Overveier å legge igjen alt utstyr til uteløping, tvilsomt om jeg juleløper over 20-. Trenger nesten en ekstra koffert til å dra med seg alle vinterlagene.

4 kommentarer:

 1. julegåing er fint om det ikke blir juleløping...litt enklere å få med andre på:)og det er jo hyggelig i jula:) Jeg har førjulsgått med nabon i dag. Dessuten har jeg bakt ferdig pepperkakene (og det er litt jobb siden jeg bruker pittesmå former og har dem som gløggsnacks :) )også lager jeg strull og store hjerter til mamma..da blir hun glad..trenger jeg å nevne at jeg får kranskekake og karamellpudding til nyttårsaften tilbake? egentlig en veldig god deal i min favør:)

  Kos deg masse når julefrien kommer til deg. Enn så lenge får vi slite med jobb noen dager til:)

  SvarSlett
 2. Et skikkelig juletak det der :-)
  Karamellpudding er deilig og strull er det som krumkaker?

  Så Gordon Ramsay lage gløgg er forleden og det var seriøse greier. 300 ulike krydder, spesial sukker og eksotisk rødvin.
  Din er sikkert like god!

  God Jul.

  SvarSlett
 3. Det der så litt mørkt og skummelt ut (men også deilig!)

  SvarSlett