søndag 8. august 2010

DAGENS TRENING (7km)

Gjennomsnittstid - 5,57/km, (10,1), temp 22+
Uten pulsbelte.

Totalt 7,38km.
Første prøvetur i gårsdagens innkjøp, Adistar Ride 2, første gang jeg ikke valgte New Balance, og første gang jeg ikke kjøpte på Løplabbet. Husket at fjorårsmodellen av disse var et av alternativene etter mølletesten forrige gang - så da de ikke hadde NB1064 (som var priority1) var valget greit - de var også 300kr billigere på XXL.
- og de er noen 100g lettere enn 1064.

Juryen er fremdeles ute men etter turen - (der mesteparten av løypa var slakk oppoverbakke) - er jeg forsiktig optimistisk - la i et par gamle Soles som ikke passet helt og ble veldig sliten under høyrefoten - ellers var jeg hofteproblemfri til ca 5km og akilles/legg fri til 2.


Tilfeldig gammelmannjogger som nesten satte livet til i rekordforsøk på 13km - pust, pes og drønnende sprint rystet Tillerbyens grunnvoller. Vi sprang samtidig men forskjellige løyper.
Det var stekende varm sol og føltes som oppover hele veien, høydekartet kan umulig stemme - men jeg holdt meg løpende, selv om motivasjonen hadde en liten knekk på nr.6 og med tanke på alt tullet jeg har holdt på med i det siste - setter jeg godkjent.

Etterpå:
Familie, torskemiddag og kaker.


Igår:
Ny 5timers i Pirbadet m/ 3K.
Det ble 1500m svømming, 1000m like etter ankomst og 500 like før avreise. Tiden imellom lå jeg som et slakt i boblebad, dampbad, sauna - varmekilder og massasje. Jeg tror det virket for selv om skuldrene nå er fullstendig ubrukelige - ble jeg bedre i hofta.


Imorgen reiser jeg hjem.

8 kommentarer:

 1. De skoene der har jeg kikket på også:) Rart med sko. Jeg har sverget til pegasus og hver gang jeg har forsøkt på noe annet har beina protestert...men jeg skal prøve noen lettere etterhvert nå altså:)

  Ha en super uke. jeg går inn i den siste ferieuka nå:)

  SvarSlett
 2. Vanedyr!

  Siden jeg ikke har nådd helt dit hvor joggeskokjøp er en månedlig affære er det litt skummelt med bytting av merke.
  - kanskje når jeg kommer dithen at jeg har et par for alle typer vær, vil jeg ta litt letter på det :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nye sko! De ser veldig kule ut i hvert fall ;) (Pfft, klart man trenger et par sko for hver værtype, hvert terreng, hver distanse... Så er ikke disse optimale, er det bare å skaffe seg noen nye ;) Hilsen hun som kjøper joggesko hver måned)

  SvarSlett
 4. Misunner deg pirbadet altså. Da jeg bodde i Trondheim svømte jeg kun for å ligge og kose meg i velværebassenget i en hel evighet som belønning.

  Lekre sko! Det er vanskelig å prøve noe nytt.

  SvarSlett
 5. Jeg har sendt videre en bloggutfordring til deg: http://beatelill.blogspot.com/2010/08/bloggutfordring.html

  SvarSlett
 6. Til hun som kjøper sko hver mnd - finnes det spesielle modeller for oppoverbakkerflyving?
  - hilsen hun som venter spent på svaret.

  - signerer at Pirbadet er deilig!

  SvarSlett
 7. Jepp, men det er en hemmelighet jeg ikke vil dele :P
  - Motbakkespesialisten

  SvarSlett