torsdag 1. juli 2010

GÅRSDAGENS TRENING (8km)Ferieanekdote.
So - noen spurte meg om jeg likte Margaritas - og for ikke å virke negativ og/eller uhøflig ( jeg kunne sagt det minner meg om pre-russefyll og Martini Bianco) - sa jeg - det har jeg aldri smakt. Mistake. Før jeg rakk å blunke var en ferdigmikset økonomiflaske tryllet fram, is og salt - og drikkepress, alle andre kjørte og all eyes on me - men jeg sa da mine -mmm - delicious, drakk opp hele - og nektet påfyll, all høflighet i badevann.
Anekdote over.


Igår ble det mølle på gymmen - In Shape City - tok ikke med kamera da jeg allerede 2 ganger har blitt tilsnakket av security for ivrig fotografering - begge ganger på butikken - snapshots på super'n er kriminell oppførsel - og hadde jeg ikke begge ganger stukket kamera nederst i veska og ydmykt og unnskyldende bedyret - never again - hadde han sikkert konfiskert.

Gårsdagens trening: 8,5km - mølle.Totalt 5,3miles - ca 8,5km.

Imile oppvarming
0,15 gange
3miles
1mile subb
0,15 gange.Ellers:
Har vi badet, vært på kino (Eclipse, Karate Kid & Toy Story), grådig forsynt oss av alt milk&honey-landet har å tilby - deep fried & sjokoladedekket. 5k sliter med maten og holder seg til osteloff, chocolatechips og cornflakes - først idag på japansk traff hun blink - vi andre har ingen problemer.

Igjen for spesielt interesserte:
Sushi, stupebrett, kino og spøkelseskladden.

Andre som er/skal/vil på ferie?

10 kommentarer:

 1. Så koselig at dere koser dere. 8K har det vel på topp nå, i hjemlandet sitt og med mamsen. Trasig at 5K sliter med maten, vi er litt mat lei vi og, det går mest på rista brød med syltetøy og bananer. Tren med måte, og se om de har Bugga garn, eller noe fint stoff

  SvarSlett
 2. Ha ha ha :-)

  Virker ellers som dere har det ganske så greit - kos dere videre! Vi reiser i morgen og når jeg er ferdig med å stryke ca. 150 sommerkjoler skal jeg begynne å glede meg til det!

  SvarSlett
 3. Virker som om dere har en drømmeferie. Jeg skal bare til Trondheim - skal være der 3 uker denne sommeren. Det blir min sommerferie, men jeg gleder meg til det!

  SvarSlett
 4. Det beste med å være i en annen tidssone er å blogge like før sengetid - å våkne til koselige kommentarer.

  Jeg har også med sommerkjoler Astrid - men kun 2 - og ikke har jeg brukt dem for varmen gjør at jeg kun labber rundt i slaske skjørt og t-skjorte - hvor skal dere?

  - Trondheim er nå forresten et excellent feriemål - temperert og Norges reneste strand ligger i Hommelvik :-)

  Bugga garn? - her er alt bortsett fra mat og drugs nedlagt så alle de fine gavene er avlyst :-)

  SvarSlett
 5. Jeg mente tøy-stoff, må vite, ikke noen misforståelser her nei, det er varmt, jeg må ut og bade igjen en tur

  SvarSlett
 6. Til et sted mellom Cannes og St.Tropez, og så en rundtur opp til Lyon og et sted på bondelandet før vi ender opp i sør igjen. Det blir nok vaaarmt der og - men jeg har tenkt å ligge i skyggen hele dagen, så jeg gleder meg likevel!

  SvarSlett
 7. Knipsing i butikkar, er ikkje det lov altså? Må innrømme at eg aldri har prøvd, men kunne vore moro å sett reaksjonen dersom eg smaug omkring (for det reknar eg med at du gjorde...?) og knipsa på den lokale Meny, eller endå betre - på handelssamlaget (det HEITER det, og svenskane kan berre le, det prellar (til ei viss grad)av..) i heimbygda. Tippar at det ikkje er security, men derimot lokalbefolkning, som ville gjeve meg overraska skråblikk.

  God helg!

  SvarSlett
 8. Cannes og St.Tropez? - er det der dere ferierer med venneparr som Brangelina og KarateSmith? - høres både deilig og eksklusivt ut?

  Fivrel: Jeg var nå i begynnelsen ganske så åpen med min kameraivrig, høylydt og hvinende over alt som var nytt - på handelssamlaget (hehe - ikke bare svenskene som ler)- dog hadde jeg ikke turt annet enn inkognito og kamera i strikkelua, gud only knows hvilken straffer man kan få av å snappshotte på bygda.

  SvarSlett
 9. Hvor er du på ferie? :-) Flink du er som trener selv om du er på ferie. Kan være litt tiltak det altså.

  SvarSlett
 10. hehe - Camilla, tær er faktisk litt problematisk, men jeg kjøpte faktisk mitt første par flipflops - ever - for bare noen timer siden - så kanskje jeg begynner å bli voksen :-)

  (nå var de litt store og er allerede blitt arvegods, men jeg var da ekte innfødt us.småby.jente for noen skarve minutter.)

  - vi er i California.

  SvarSlett