torsdag 25. februar 2010

ONSDAGSDRAMA

Startkablene jeg drømte om igår dukket omsider opp (dessverre hadde jeg nær sagt) og bilen livnet omsider til. Lykken var stor, tærne iskalde og vi durte ivei - en bitteliten svipp- for å lade batteri og handle snacks til OL stafetten.

1,5km ut på veien - stod bilen i fyr og hadde det ikke vært for gode naboer og erfarne forbikjørende kunne det gått riktig ille - snø reddet dagen. Brannmenn og politi tok seg av restene også er det bare å hive seg på nok en runde med leiebil.

Hvordan skal man egentlig få tid til å trene og lese - for ikke å snakke om dokumentering av trening og lesing - i dette styret - og jeg som ikke har førerkort engang.
- og ikke fikk jeg sett Northug leke barnestafett heller.

8 kommentarer:

 1. Oj, dramatikk! Er glad du er uskadd ihvertfall :-)

  SvarSlett
 2. Dramatisk! Godt at det gikk bra!

  SvarSlett
 3. Det var skummelt mens det stod på og hører under ting du aldri tror skal hende deg
  - kjøre av sted og bilen begynner å brenne - crazy, men som dere sier det gikk bra - med alt og alle (bortsett fra bilen :-)

  SvarSlett
 4. Hehe - prøver du å sprite opp bloggen din??
  Blander du ikke fiksjon og virkelighet. Det var hos Macgyver det var bilbrann - hos deg var det.....bare snø og husmortilværelse:)

  Lykke til videre - spørs om dere får leiebil etter den siste havna i grøfta - høhøhøhøhøhøhøhø

  SvarSlett
 5. VG taktikk - og du er nok bare misunnelig - har du sittet i en brennende bil kanskje?? - tror ikke det nei.

  SvarSlett
 6. Godt at det gikk godt. Her i midten var den lille mest bekymret over om Tacwondoe (skrives det slik) klærne hans var oppbrent. Så var de begge glade over at det gikk så bra med dere, for ellers så har de blitt boende her i Midten, og bortsett for all vaskinga hadde det jo vært bra, men best er det jo og bo sammen med de en er vant til å bo med- det var konklusjonen av i går.

  SvarSlett
 7. Hjelpes!! Brennende bil?? Er det mulig? Trodde slikt bare skjedde på film.

  SvarSlett
 8. - på landet kan alt skje!

  Tenk at det nesten er ett år siden - og enda har vi ikke kjøpt nybil. Tusenlappbila (x8) vi kjøpte som krisebil viste seg å være så bra at vi ikke har hatt hjerte til å bytte den ut :-)

  Hadden nesten glemt hvor dramatisk det var.

  SvarSlett