mandag 17. august 2009

TRØBBEL PÅ MELKERUTA.

Melkerute og sykkelpoliti. Hadde litt problemer på vei til butikken idag - rene Pacific Blue - men jeg klarte meg og - got away :-).

Intet spesielt going down her. En liten sykkeltur til butikken for melk og brød ellers kun daglig slaraffen og litt pleiende husarbeid.Det finnes en Evi Bøgenes (rettes til Margit Ravn - se kommentarer) bok om Judith som liker garn og har palettdagbok - en fargedash pr. dag. Husker ikke hva boka heter men kanskje jeg burde innføre en sånn dagbok. Da slipper man å skrive så mye å kan kun splashe opp dagens humør med farge.

Faren er vel at mangel på stormfull action og spennende eventyr + altfor mye regn - fort ville ha brukt opp alle grånyansene og jeg måtte ha begynt å fabrikere gode historier (sykkelturer -) for variasjon.

Nå skal jeg se på Ramsay og Kjøkkenmarerittene.

3 kommentarer:

 1. Korrigerer deg, det var ikke noe E. Bøgnes bok som handlet om Judith oh palettdagboken, det var nok Margit Ravn`I skyggen av Eva

  SvarSlett
 2. Så sant så sant. Nå husker jeg tittelen - men forfatteren hadde jeg aldri kommet på. Typisk - vil-du-bli-millonær spm man taper alle pengene på - var helt sikker det var E.B.

  Boka derimot har jeg lest mange ganger i min ungdom og fikk litt lyst til å lese den igjen.

  Lilledora har du den?

  SvarSlett
 3. Hva er det ikke Lilledora har i sine gjemmer. Bare kom og lån den du, men ikke legg den ut for sånn BC, husk det er en av mine yndlingsbøker

  SvarSlett