søndag 26. juli 2009

DAGENS TRENING. (Run)


Dette var ment å være dag 10 av løpeforbudet.

8K hadde glemt noe på jobben igår og da vi likevel måtte avgårde kunne vi presse inn ei aldri så lita styrkeøkt - planen var roing siden jeg syklet igår men etter å ha trippet litt fram og tilbake foran apparatene uten å kjenne smerter befant jeg meg plutselig joggende på mølla.

Startet veldig rolig og etter 6min i 9 fart og ingen smerter i kneet (bare litt i ankelen) ble det in motion bestemt å prøve på 3km. Farten økte - for tross alt er steget værre det mer du subber av sted. Spesielt med mine skjevstillinger og proneringshell.

Begynte å kjenne utsiden av kneet på slutten og stoppet som bestemt på 3km. Dessverre kan jeg ikke si at benet kjentes bedre etterpå. De 2 siste dagene har jeg knapt kjent noe under gange - idag etter løpinga - kjenner jeg det godt.

Juryen er fremdeles ute på smarthetsgraden av dette stuntet men til mitt forsvar må jeg si at bådet hodet og hjertet trengte det. Psyken trengte en oppstrammer og nå får jeg bare stikke hode i sanden og håpe jeg ikke gjorde ting værre (det var jo bare 3km)

Glemte pulsklokka hjemme men det ble 3km på 18,41 (0 inc) .

3 kommentarer:

 1. Nå, hjalp tigerbalsamen. Man kan jo bli bra bare av lukta. Vær forsiktig, bedre å ta det litt med ro og vare lengre

  SvarSlett
 2. uff oog uff
  raviross

  SvarSlett
 3. (hehe) kanskje må du løpe alene i oslo mens vi andre koser oss på fortauet og knapt har tid til å heie.

  SvarSlett