torsdag 11. juni 2009

PARADISE LOST ?Kunne ikke la sjansen gå fra meg til å poste dette. Rockin'Adams Stones Cover.

Skal man først late som man er i skapet etter decades som mannekyssende cabaret glamqueenloverboy kan man jo ikke være dårligere enn å ha sitt liksom coming-out-party i Rollig Stone Magazine. (og VG er med som alltid)

Komplett med Cleopatrasminke, Elvislepper og grønne slanger headed for det helligste. Tror Rolling Stone prøver seg med litt (u)subtil symbolikk - Adam og slangen i paradiset - null rom for tolkning - selv om de burde ha latt slangen visle seg ut - istedet for inn - shockin'robin og syndefall.

Med all hypen det har vært de siste ukene kunne det gått vært en Eva med i bilde - et snev av biseksualitet - hver fredag - hver jul - hvert skuddår eller kun for et pent bilde.

Ikke det at det spiller noen rolle. Ingen har noensinne vært sexiere på tv enn Brian Kinney siden ... - ever - og ihvertfall ikke i min tid - (kanskje bortsett fra da Vebjørn Rodal vant gull - men det var en mørk sommer men kun en tv-kanal - så det er unnskyldt - dessuten var det medaljen mer enn mannen (basta)) - og nå mistet jeg tråden helt.

Jeg hadde også et crush på Don Johnsen en gang i tiden - men da var jeg ung og det var varmt og jeg var ung - dette var vei før Nash Bridges - tjukkeste Miami Vice heyday - unnskyldt igjen.. Den røde tråden er borte men poenget -- .

Poenget er at det blir ikke mer dampende sexy enn homo på Brian Kinney nivå - og har du først en slik elevated status spiller det ingen rolle hvilket skap du ikke befinner deg i. Alle kjønnslinjer er herved visket ut og selv om Adams ikke er Brian- ennå - er det likevel glede i trailerparken. Queer as Folks er kanskje over men Adam er bare i startfasen (og han synger)TV-Tips - (på tide at Tv-slaven ytrer seg)
Skal man først kjøpe DVD bokser med tv- serier eller *låne* dem fra nettet er dette førstevalget - Queer As Folk - her reps. av Mr.Kinney (Gale Harold) himself - også nå gjenkjennelig som Jackson blant de frustrerte fruene. (uten sammenlikning) Humoristisk, hot, heartbreaking og kun 5 sesonger.


3 kommentarer:

 1. Don Johnson, ja... Han ville ha vært min første store kjærlighet hvis ikke Morten Harket hadde kommet ham i forkjøpet med et par år.

  Stilig cover. Serien og mannen har jeg aldri hørt om eller sett, så nå føler jeg meg både gammel og utdatert. Hm.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var heldigvis for gammel til å haven på aha-kjøret. (komplett uavhengig av jevnaldrende som surret seg inn i lærreimer og klippet høl i buksa).

   Du ser helt klart altfor lite reality-tv!

   Slett
 2. That I do. Null prosent reality, for å være helt nøyaktig. Jeg var bare fem år, og helt uforberedt på den massive sjarmoffensiven fra unge Harket. Det gikk selvfølgelig over så fort jeg fikk et begrep om *personlighet*. Ikke hans sterkeste side.

  SvarSlett